Eucerin – DermatoCLEAN 3 in 1 Cleansing Fluid

Recensionerna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Recensionens innehåll påverkas inte av länkarna.

Micellärt vatten som tar bort smink och smuts och lämnar huden mjuk och go

3 in 1 Cleansing Fluid är del av Eucerin DermatoCLEAN sortiment av rengöringsprodukter. Eucerin DermatoCLEAN 3 in 1 Cleansing Fluid ska avlägsna all vattenlöslig ögon och ansiktsmakeup, få huden att andas bättre, vara snabb och enkel att använda samt vara anpassad till den känsliga huden runt ögonen. Eucerin beskriver 3 in 1 Cleansing Fluid som en uppfriskande rengöringslösning som ska lämna huden ren, smidig och mjuk. Produkten har även gått igenom kliniska studier.

Jag som testar är 27 år fyllda och mina största hudproblem relaterar till återfuktning och mjukgörning. Utöver detta så är jag en stor förespråkare för rengöring av huden. På kvällen kör jag ofta på en dubbelrengöring via en oljebaserad rengöring för att ta bort smink och smuts, uppföljt av en vattenbaserad rengöring för att göra rent själva huden. Då och då använder jag även ett micellärt vatten för de där dagarna jag har extra mycket smink på mig eller för de gångerna jag vill få av alltsammans snabbt. Jag tenderar till att använda micellära vatten som makeup removers och har testat ett antal varav jag föredrar de från GARNIER och yes to.

DermatoCLEAN 3 in 1 Cleansing Fluid kommer i simpel förpackning men skruvlock, innehållande 200 ml och kostar ca 129 kronor. Produktens textur är lätt och smidig och påminner mycket om vatten. Den har en ren, flyktig doft som försvinner efter applicering. Eucerin instruerar oss att applicera 3 in 1 Cleansing Fluid på en bomullsrondell för att sedan lätt och försiktigt stryka produkten över ögon, ansikte, hals och dekolletage. Detta ska i vanlig ordning upprepas tills bomullsrondellen som används är ren. Produkten kan användas på morgon och kväll som en del av rengöringsrutinen.

Som jag skrev ovan så använder jag i första hand micellärt vatten som en makeup remover och som ett vid behov steg i min rengöringsrutin. Eftersom att Eucerin beskrivning av DermatoCLEAN 3 in 1 Cleansing Fluid överensstämmer med min uppfattning av denna typ av produkt så har jag inte haft något problem i användandet av den. Jag finner produkten enkel och smidig utan massa onödiga påståenden. Den gör det den säger att den ska, dvs den rengör huden, och lämnar den mjuk utan någon stramande känsla. Eucerin 3 in 1 Cleansing Fluid har en kort men bra ingredienslista som även innehåller mångas favorit hyaluronsyra men även glyko-glycerol som tillsammans förmodligen bidrar till att huden inte känns uttorkad efter användning. Detta sagt så är denna produkt fortfarande en rengöring och om du är en torris som mig så krävs det att fler lager av fukt appliceras efter detta, vilket inte är något som Eucerin motsäger.

Eucerin 3 in 1 Cleansing Fluid är numera en av mina favoriter i min samling men den är också den dyraste av de som jag uppskattar. GARNIER cleansing micellar water ger dig mest produkt för priset och yes to cucumbers calming micellar water är den enda av de tre som är cruelty free. Alla tre är dock väldigt bra på att ta bort smink och på att rengöra huden. Jag skulle absolut rekommenderad Eucerin DermatoCLEAN 3 in 1 Cleansing Fluid.

Information

RIKTPRIS: 129 kr
Betyg: 4
Prisgrupp: Budget
Hudtyp: Alla
Varumärke: Eucerin

Mest lästa