Kombinerade midsommar- och fotbollsnaglar

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Jag vet, det är mycket naglar och mycket fotboll just nu. Men håll ut, efter i dag blir det förmodligen lite tyst i ämnet fotbollsnaglar.

I kväll möter Sveriges herrlandslag i fotboll Tyskland, och egentligen behöver vi vinna eller åtminstone spela lika för att överhuvudtaget ha en chans att gå vidare i detta VM. Chansen att vi gör det är hyfsat liten, eftersom Tyskland, som är det bättre laget, förlorade sin första match lite otippat, och är revanschsugna.

Så jag har gjort en ny turlackning som ska heja fram svenskarna, men som också gick att ha på midsommar. Kolla in mina nya fotbollsnaglar!

fotbollsnaglar

Det var inte särskilt svårt att få till de här, och det gick dessutom ganska fort. Det enda du behöver är en dotter (alltså inte någons barn, utan en pinne med duttgrejer på ändarna så att du kan dutta färg) och lite lack.

Jag tycker det är fint med lite negative space, det vill säga en ”tom” nagel under, men det går lika bra att lacka i vitt eller någon annan ljus nyans. Min man fick hjälpa mig att göra ren dottern mellan gångerna, men i övrigt gick det smutt. Det här är definitivt något jag tänker göra fler gånger.

OBS! Jag tänkte först bara göra blå blommor med gula prickar i mitten, och sedan kom jag på att det är SD:s partisymbol. Så jag fick tänka om lite och göra två olika slags blommor. Sjukt egentligen att jag blir påverkad på det viset. Jag borde egentligen återerövra blåsippan och göra den fullt ut, men vill inte att någon ska missförstå och få för sig att jag är pro-SD.

Nåväl hörni – nu hejar vi på Sverige i fotbollen och håller en tumme eller två att det går bra!

fotbollsnaglar

0 Kommentarer
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Tina Sayed Nestius
50 shades of everything.

Mest lästa