Nytt hår över natten?

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

På årets Swedish Beauty And Cosmetic Awards fick jag med mig några av de nominerade produkterna hem, vilket var oerhört roligt då det var mycket jag inte hade testat. Bland annat Yves Rocher Repair Sleeping Care. En hårmask du sätter i över natten och som ska förvandla håret med bland annat Jojoba-olja. Det fick mig att minnas en av min all time favorite produkter: Sachajuan Over Night Hair Repair. Så varför inte göra en Night Time Hair-Off och kora en vinnare?

Detta lilla test passade ypperligt. Jag har sparat en omgång av Sachajuan i en flaska i långt över ett år – för att använda till det där ”speciella tillfället” (när det nu skulle vara). Nu ska vi flytta och att ha flaskor kvar med kluttar i är inte populärt så det var en bra idé att bli av med lite produkter.


Over Night Hair Repair har en geleaktig formula och är baserad på rent vatten (till skillnad från smutsigt?) som ska vårda ditt hår medan du sover. Men det absolut viktigaste är Sashajuans egna ”Ocean Silk Technology” som innehåller alger från rhodophycea och chondrus crispus. Rhodophycea reparerar håret och stärker det från insidan samtidigt som chondrus crispus återfuktar och ger glans från utsidan och skapar en underbar känsla i håret. Algerna tillför också naturliga spårämnen och mineraler till håret. Denna teknologi har Sashajuan i alla sina produkter.

Pris: 350 kr/100 ml 

Yves Rocher Repair Sleeping Care ska du också applicera innan du går och lägger dig. Det som är intressant är att ditt hår på morgonen har  blivit starkare och 20 gånger mer motståndskraftigt. Detta är uppmätt med *INSTRUMENTELLT TEST” (jag tror det är ett sådant test där du sätter ett hårstrå i en maskin och så drar det isär strået och mäter när det går av).  Innehåller Jojobaolja och tuben innehåller 25% mindre plast än en standardtub.

Pris: 99 kr/150 ml 

Night Time Hair-Off:

Yves Rocher Repair Sleeping Care:   bäst på återfuktning , Bäst på doft, Minst kladd på kudden
Sachajuan Over Night Hair Repair: Bäst på förpackning, Bäst på pris, Bäst miljötänk

Vinnare: Sachajuan Over Night Hair Repair med en hårsmån pga lättare känsla av gelformulan.

 

0 Kommentarer
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Beauty by K
En kvinna, 1000 tester. Och jag skojar inte ens. Det är verkligen 1000 tester! Krizz heter jag, aka "Beauty By K". Jag är en skönhetsfakir som ÄLSKAR behandlingar! IPL, fillers, botox, fettsugning, cryo, laser, intravenöst eller icke-invasivt. I love them all! Efter behandlingar älskar jag hudvård, hårvård, ögonskuggor, mascaror, stylingprodukter, läppstift, nagellack och foundations. Ungefär i den ordningen om det inte kommer nåt sjukt häftigt typ CC-creams eller läppstift som håller i 16 timmar. Häng med vettja om du gillar skönhet, behandlingar och roliga produkter. Bloggen är den del av mig. En kvinna - 1000 tester. Det är inte lögn:)

Mest lästa