ÄNTLIGEN HÄR! OLAPLEX no4 och no5!

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Minns du för några år sedan då du första gången hörde talas om Olaplex?. Då lät det ungefär såhär: ”Ola-vaddå? Va? Vaddå laga håret? Vaddå stärka hårstråt? It can not be done?!!” Men, det visade sig att det KUNDE göras. Det visade sig att detta pyttelilla företag vars produkt blev till lite sådär framhöftat i ett garage i Kalifornien idag är ett av världens mest välkända varumärkesnamn.

Olaplexbehandlingen utförs på salong med Olaplex No1 och Olaplex No2. Sedan kan du som kund köpa med dig Olaplex No3 för hemmabehandling.

OCH NU KOMMER OLAPLEX No4 OCH OLAPLEX No5!!!

Jag ska påskina direkt att jag NYSS fick hem dessa och att jag lever i FLYTTKAOS och har INTE hunnit testa men att de ska med upp till mamma i norrland på FREDAG och då ska jag bara tvätta håret med dessa HELA TIDEN!

Det som är väldigt ovanligt med dessa produkter – eller ja, det är ju inte konstigt att använda produkter i nummerordning – är att No3 är en slags inpckaning och No4 är ett schampoo och No5 är ett balsam. Men du använder dem i ordningen 3, 4 och 5. Alltså, inpackning, schampoo balsam! KUL!

Produkterna innehåller såklart Olaplex egen molekyl som sammanlänkar svavelbindningar som slits dagligen vid exempelvis kamning, solljus och när man under natten gnider håret mot kudden. 

No4 – Schampoo
Shampot ska reparera, stärka och återfukta håret. Vad jag har läst mig till av recensioner är det RIKTIGT drygt och löddrar jättemycket trots att det är sulfatfritt. Mycket fukt ska det också innehålla för att återställa fuktbalansen och göra håret lätt att hantera, glansigt och friskt.
Pris: 279 kr/250 ml 

No5 – Conditioner
Även denna är uppbyggd på Olaplex-kemin. Balsamet ska återställa, reparera och återfukta utan att tynga ner håret. Den ska även eliminera skador och frizz.
Pris: 279 kr/250 ml 

Finns att köpa NU!

0 0 röster
Betyg på inlägget
1 Kommentar
nyaste
äldsta flest röster
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Clara S

Men alltså VILL HA!

Precis köpt Kevin murphys hydrate me, men när de är slut DÅ JÄKLAR ska jag shoppa loss på dessa.

Beauty by K
En kvinna, 1000 tester. Och jag skojar inte ens. Det är verkligen 1000 tester! Krizz heter jag, aka "Beauty By K". Jag är en skönhetsfakir som ÄLSKAR behandlingar! IPL, fillers, botox, fettsugning, cryo, laser, intravenöst eller icke-invasivt. I love them all! Efter behandlingar älskar jag hudvård, hårvård, ögonskuggor, mascaror, stylingprodukter, läppstift, nagellack och foundations. Ungefär i den ordningen om det inte kommer nåt sjukt häftigt typ CC-creams eller läppstift som håller i 16 timmar. Häng med vettja om du gillar skönhet, behandlingar och roliga produkter. Bloggen är den del av mig. En kvinna - 1000 tester. Det är inte lögn:)

Mest lästa

0
Kommentera och berätta gärna!x
()
x