När livet svänger om helt… Jag blir koncernchef!

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Du som följer mig på Instagram eller Twitter vet redan. Men ni andra kanske inte har koll. Jag slutade på Rättviseförmedlingen i går och från och med i onsdags driver jag både ett konsultbolag och en resebyrå!

Som jag har gjort tydligt i bloggen har jag haft otroligt mycket att göra den senaste tiden. Det beror till viss del på att mitt och min mans gemensamma bolag Nestius Kommunikation tar över en resebyrå. Och det är ingen resebyrå vilken som helst. Det är byrån som vi åkte till Sydafrika med!

Så här var det: Vi blev bjudna till paret som driver resebyrån på lunch på juldagen, eftersom min man känner mannen lite flyktigt. På den här lunchen nämnde de att de ville sälja sin resebyrå. Vi skojade lite om det och tänkte inte så supermycket mer på det. Eller?

 

Så skrev jag på Twitter dagen efter lunchen. Och när vi var på safari kände jag så intensivt att det här var något som skulle passa oss båda perfekt. Jag skulle kunna driva resebyrån, resa till Afrika med jämna och ojämna mellanrum, och ändå fortsätta konsulta. Så jag nämnde det för min man som genast gick och laddade ner årsredovisningar och sånt.

Och sen följde fyra-fem månaders förhandlingar, due diligence och fan och hans moster. I onsdags skrev vi på kontraktet och vi tar formellt över i mitten på juli, men från och med nu är det jag som bestämmer. Jag blir alltså vd inte bara i konsultfirman utan även i resebyrån och ett sydafrikanskt bolag som är kopplat till verksamheten.

Eftersom jag aldrig har köpt ett företag förut visste jag inte riktigt vad klädkoden var. Jag bestämde mig för röd klänning, knallröda läppar och rätt mycket glow.

Tina Mrs Boss Woman

Och om du eller någon du känner funderar på att åka till Afrika så vet ni vem det är ni kontaktar, eller hur?

Så. Nu kan bloggen återgå till ordinare skönhetsbloggverksamhet. Tack för visad hänsyn!

0 0 röster
Betyg på inlägget
6 Kommentarer
nyaste
äldsta flest röster
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Emma P

Så himla spännande och roligt, stort grattis!

Karin

Åh så roligt. Grattis!

TF-fanet

Åh vad kul!!! Vilken rolig resa ni kommer att göra, håll oss gärna uppdaterad hur det går med VD:andet!!!

Tina Sayed Nestius
50 shades of everything.

Mest lästa

2
0
Kommentera och berätta gärna!x
()
x