SOS till händerna

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Vem får extra torra händer vid väderomslag, upp med två händer?! SOS till händerna är ett måste för min del då jag lätt glömmer att ta hand om dem när de börjar bli fina. Ett tag var jag duktig med både serum och mask + Skincity The Treatment glowes på natten och händerna blev som nya. Ibland behövs bara en lätt quickfix, och denna produkten gör skillnad.

SOS

Produkten kommer från SPAmärket BCL, och den lever upp till sitt namn Critical Repair Cream for dark spots. Nu är det inte bara en handkräm, den kan användas på kropp och fötter med. Krämen är tjock och balmig i konsistensen, och har en fin doftblandning av citrus och kokosnöt. Ett stort plus är att den hjälper till med att reducera solskador.

Krämen är rik på vitaminer (vitamin E och B5 tex), mineraler, antioxidanter and polysackarider som alla hjälper till med att reprarera solskador, men även skydda mot fria radikaler. Perfekt att ha under SPF på händerna dagtid.

För mig räcker det med en applicering morgon och en kväll. På kvällen använder jag gärna The treatment glows för ännu bättre effekt. Det tar inte många dagar att gå från katastrofhänder till något som både ser och känns mjukare och glattare. Vid längre tids användning bleks mina mörka fläckar lite så länge jag håller mig undan solen. Bäst är den på krishjälp till torrt. SOS helt enkelt!

Läs också:  Daisy Beauty Expo 2018 - Utställningsdagen
0 Kommentarer
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Hilde
Hudvårdstokig lyxnorska utan skam.

Mest lästa