Veckans bästa skönhetsnyheter (vecka 21, 2018)

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Solskydd, kristaller och färgglatt! Säg hej till mina nya bästa vänner.

De fem bästa grejerna som har dykt upp på min radar den senaste veckan. Hudvård, blommor och glitter!

1. Nu blommar Nabla

I Nablas sommarkollektion Soul Blooming Collection ingår fyra eyeliners och en skuggpalett om tolv skuggor. Nabla Soul Blooming Palette är en riktig skönhet som får det att spritta av glädje i kroppen tack vare nyanser från guldfläckigt äggskal till matt blåbär-med-mjölk. Själva skuggorna är knöggliga och dana i min palett, och två är spruckna. De går så klart att använda ändå men den slarviga finishen får mig att fundera om det är några problem i Nabla-maskineriet… Nabla Soul Blooming Eyeshadow Palette kostar 35,90 Euro.Du som vill se swatches kan göra det hos Camelliss.

2. Kicks går från klarhet till klarhet

Sjöjungfrur är vid det här laget nästan lika uttjatade som enhörningar, så bortse från att den här fina sminkväskan ska hylla detta undervattensväsen och köp den bara för att den är fin! Kicks Beauty Mermaid Makeup bag kostar 129 kr för ett set om tre sminkväskor. På bilden syns endast den finaste och jag skulle betala 129 kr bara för den.

3. Gelékräm från La Mer

La Mer har blivit berömd för höga priser och för att produkterna innehållet en hemlig algbrygd som tillverkas under musikinverkan. Oavsett om du tror att ljuva toner kan påverka din hudvård eller inte*, är konsistensen på nya The Moisturizing Cool Gel Cream, 1470 kr/50 ml, en härlig historia. För dig som vill ha och har råd med lyx är den värd att pröva!

Läs också:  K-beautymärken på Zalando: Beauugreen, Blithe och CosRX

4. Snyggt och bra solskydd från Mesoestetic

Mesoestetic är ett professionellt märke från Spanien (professionellt = beautyspråk för ”kan endast kan köpas på salonger”) och lanserar solskydd, Mesoestetic Melan 130+ Pigment Control Mesoprotech kostar 685 kr/50 ml. Jag tycker siffran 130+ kanske inte har på en SPF50 att göra. Vad är det ens, vid en första anblick? Antalet appliceringar krämen räcker till? Den färgade krämen ger i alla fall ett gott solskydd, ligger bekvämt i handen och är lagom stor för att ha i handväskan och kommer ha mycket kul med mig i sommar!

5. Jubilerande olja i kristallutgåva

Moroccanoil slår på stort när håroljornas hårolja Moroccanoil Treatment firar tioårsjubileum! En utgåva täckt av Swarovski-kristaller skickas ut till press och influencers. Tyvärr går den inte att köpa, men det är ett roligt sätt att uppmärksamma håroljan som startade trenden med håroljor!
Moroccanoil lyfte vid lanseringen fram ingrediensen arganolja, som sedan dess har blivit synonym med både trend och naturlighet – att håroljan sedan innehöll mer silikoner än olja uppmärksammades inte av så många. Själv är jag främst förtjust i märkets produkter för lockiga hår – de är grymma!
I pressmaterialet kallas originalprodukten Moroccanoil Treatment för ”ikonisk”. Sophia Loren är ikonisk. Hermès Kelly-bag är ikonisk. Moroccanoil är inte ikonisk. Om en nu ska vara petig och det ska en ju.

Läs också:  Satin lipstick från Kicks beauty är en ny läppfavorit

Missade du förra veckans fem bästa nyheter? Dem kan du läsa om här!

*Du som vill veta mer om hudvård som skapas under påverkan av musik, andliga böner eller chants kan läsa om det i Daisy Beauty 5 2016.

 

i Daisy Beauty 5 2016 kan du läsa mer om hudvårdstillverkningen där musik eller böner ”tillsätts”. Hoppas du har sparat tidningen!

 

In English: Best of the week from Nabla, La Mer, Moroccanoil, Mesoestetic and Kicks.

0 Kommentarer
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Kicki Norman
Chefredaktör för magasinen Daisy Beauty och Daisy Beauty Professional samt för daisybeauty.com och daisybeautyprofessional.com. Se skönhetsbranschen med mina kritiskt granskande ögon, följ med mig på pressvisningar för spännande kosmetikanyheter och förenas med mig i förundran över och kärlek till beauty!

Mest lästa