Paris maj 2016: På väg igen!

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Älskar dalmatinerprickigt!

Jag hann vara hemma 19 timmar! 19 timmar med hämta hundar, redigera fem jobb, upptäcka att endast ett av dem var komplett, packa upp-tvätta-packa ner, beställa illustration till jätterolig artikel om att be böner över sina hudkrämer, fixa material till vårt samarbete med SHR:s tidning Hudterapeuten, efterlysa recensionerna till nästa nummer, möte med fotograf, vinka av Sam och hundar och kasta sig iväg igen. 

Vart är jag då på väg? Till New York! Nej, vänta, det var ju förrförra veckan. Rom då? Nej, där var jag ju igår. Nu ska jag till Paris! 

”Vilket glidarjobb du har!” sa en frilansare jag pratade med idag. Hon ångrade sig genast. ”Nej, förlåt, jag har tillräckligt mycket insider-info för att veta hur mycket du jobbar!”

Hon har rätt på båda punkterna. Jag har världens roligaste jobb där jag får besöka labb, lära mig mer om mitt stora intresse skönhet och intervjua världens främsta inom området. Det är också väldigt krävande och stressigt. När jag klev på Arlanda Express var jag så adrenalinstinn att jag mådde illa och saknade känsel nedanför knäna, för ingen gör mitt jobb när jag är bortrest (på jobb!). Så jag är världens lyckligaste och samtidigt svettigaste våta fläck, om du förstår. 

Men så fort adrenalinet lagt sig ska jag koppla om spåren i hjärnan och börja se fram emot alla roliga saker jag ska göra i Paris! Med Arga tanten, Kakan, Helene Arkhem från ToppHälsa och Yves Rocher

Speciellt shoutout till Helena Hedlund i säkerhetskontrollen på Arlanda: Tack för ditt glada leende och dina fina ord! Jag blev jätteglad! Kom på Daisy Beauty Glam Day och gå med i vår facebookgrupp Friends Of Daisy Beauty så får vi hänga mer!


In English: Off to New York! No, to Rome! No, to Paris! 

0 0 röster
Betyg på inlägget
4 Kommentarer
nyaste
äldsta flest röster
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Lena

Åååå vilken fin jacka. Love it!!

Åsa Lindberg

Jag är så imponerad att du orkar. Jag är fortfarande halvdöd efter resan till Rom och då var jag inte i New York innan och ska inte till Paris nu…

Kicki Norman
Chefredaktör för magasinen Daisy Beauty och Daisy Beauty Professional samt för daisybeauty.com och daisybeautyprofessional.com. Se skönhetsbranschen med mina kritiskt granskande ögon, följ med mig på pressvisningar för spännande kosmetikanyheter och förenas med mig i förundran över och kärlek till beauty!

Mest lästa

0
Kommentera och berätta gärna!x
()
x