Youth To The People – Age Prevention Cleanser

Recensionerna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Recensionens innehåll påverkas inte av länkarna.

Mild och icke-uttorkande rengöringsgel

Youth To The People är ett nytt hudvårdsmärke från USA som har som mål att skapa hudvårdsprodukter som ska vara lika rena, näringsrika och naturliga som den vi stoppar i oss. De säger sig kombinera superfoods och vetenskap. Youth To The People är ett 100 % veganskt märke och dess produkter innehåller inte parabener, tillsatta doftämnen, tillsatta färgämnen, sulfater och är inte testade på djur.

Youth To The People Age Prevention Cleanser ska vara en vattenbaserad, mild och icke-uttorkande makeupborttagningsgel. Den ska ta bort sminket lätt och göra huden ren och fräsch och innehåller bland annat grönkål, spenat, grönt te, vitamin A, C, E och B5 och aloe vera. Förpackningen är 100 % återvinningsbar. Youth To The People Age Prevention Cleanser är till för alla hudtyper.

Jag som har testat Youth To The People Age Prevention Cleanser är 32 år gammal och har en kombinerad hy. Till vardags använder jag oftast bara brynsmink, kajalpenna och mascara men ibland festar jag till det men foundation, rouge och highlighter. När jag har testat Youth To The People Age Prevention Cleanser så har jag använt den både morgon och kväll istället för min vanliga ansiktsrengöring. Jag har då tagit en till två pumpar i handflatan och arbetat upp ett lödder i handflatorna innan jag har tvättat ansiktet.

Youth To The People Age Prevention Cleanser har en förpackning gjord av glas, vilket gör mig lätt nervös varje gång jag ska använda den. Är livrädd att den ska åka i kakelgolvet i badrummet och gå i tusen bitar. Inte för att jag någonsin har tappat en sminkborttagning i golvet vad jag kan minnas men det vore ju typiskt om min första glasflaska skulle bli den första. Glasflaskan gör ändå att rengöringen känns extra lyxig och tryckpumpen gör det lätt att trycka ut önskad mängd vid användning. Själva rengöringen är ljusgrön i färgen och tjock och krämig i konsistensen och den doftar jättegott. Efter tre veckors användning har jag drygt halva innehållet kvar. Youth To The People Age Prevention Cleanser torkar inte ut min hud men det krävs tre till fyra omgångar av tvätt för att få bort allt ögonsmink, även när jag bara använder mascara och kajalpenna så en särskilt effektiv sminkborttagning tycker jag inte att det är. Däremot känns huden ren och fräsch efter användning.

Youth To The People Age Prevention Cleanser innehåller 237 milliliter och kostar 315 kronor. Jag gillar den verkligen men betyget dras ner av att det inte är en särskilt effektiv sminkborttagning, vilket det ju ändå marknadsförs som.

Information

RIKTPRIS: 315 kr

Mest lästa