Make Up Store – Bronzing Powder Amazone

Recensionerna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Recensionens innehåll påverkas inte av länkarna.

Lystergivande bronzingpuder i snygg förpackning

Det första som slår mig när jag får Make Up Store Bronzing Powder Amazone i handen är att förpackningen är ursnygg. Grön metallic med fejkade vattenpärlor på locket. Det andra som slår mig när jag öppnar förpackningen är att den är skimrig. Åh nej, är min spontana reaktion.

Jag som testat produkten är 39 år och förtjust användare av bronzingpuder, åtminstone under vår- och sommarhalvåret. Jag väljer däremot alltid matta varianter eftersom skimriga solpuder har en tendens att få min redan ganska oljiga hud att se flottig ut och så ogillar jag att glittra allt för mycket på jobbet. Nåja, jag ger mig i kast med testandet och blir positivt överraskad.

Jag applicerar Make Up Store Bronzing Powder Amazone med en stor puderborste och blir glad när jag ser mig i spegeln. Resultatet är inte alls flottig discokula utan snarare fräsch, solkysst lyster. Jag har inga problem att låta mitt fejs stoltsera med den här produkten på jobbet. Make Up Store Bronzing Powder Amazone är lagom pigmenterad, ett litet snurr med borsten och jag har lagom mycket att jobba med. Den blir inte heller flammig utan appliceringen blir jämn och fin utan ansträngning. Färgen funkar bra på min ljusa, vinterbleka hud, men det är möjligt att den skulle vara lite för mörk för dig som har väldigt ljus hy.

Förpackningen är inte bara snygg, utan också väldigt funktionell. Den är mycket smidig att öppna och stänga tack vare en smidig öppningsfunktion.

Information

RIKTPRIS: 375 kr
Betyg: 3
Prisgrupp: Mellan
Makeup: Bronzer
Varumärke: Make Up Store

Mest lästa