Reselycka i två små flaskor

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Så bra! Och nu också: så små! Två favoriter i travelsize.

Charles Worthington Ultra Violet Shampoo, ca £3/75 ml (finns ej i Sverige). Garnier Micellar Cleansing Water in Oil, 39 kr/100 ml.

 

Silverschampot Charles Worthington Ultra Violet Shampoo och sminkborttagningen Garnier Micellar Cleansing Water in Oil är två favoriter hemma i badrummet. Därför blev det stor lycka när jag lagom till Bologna-resan hittade båda i reseförpackning (75 ml resp 100 ml) i ett skåp. De är till och med så små att de får resa i handbagaget!

Jag packade givetvis med dem.

Stor besvikelse när jag sedan insåg att silverschampot i travelsize inte finns i Sverige.Men köp det när du är på resa, och Garniers utmärkta och utmärkt väldoftande micellära rengöring finns lyckligtvis i Sverige.

Små saker är inte bara praktiska för den som gillar att resa, de är också väldigt gölliga!

In English: Very happy that two of my faves are launched in travel-size.

Läs också:  Vätskefyllda ögonlock, så löste jag problemet.
0 Kommentarer
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Kicki Norman
Chefredaktör för magasinen Daisy Beauty och Daisy Beauty Professional samt för daisybeauty.com och daisybeautyprofessional.com. Se skönhetsbranschen med mina kritiskt granskande ögon, följ med mig på pressvisningar för spännande kosmetikanyheter och förenas med mig i förundran över och kärlek till beauty!

Mest lästa