Solutions by Victus – Face Off

Recensionerna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Recensionens innehåll påverkas inte av länkarna.

Mask som kräver regelbunden användning

Solutions by Victus Face off är en återfuktande, djuprengörande och uppstramande mask för alla hudtyper och riktar sig till både av män och kvinnor. Masken appliceras över ansiktet och när den stelnat efter cirka 10 minuter dras masken av och döda hudceller och orenheter följer med. Produkten rekommenderas att den ska använda 1-2 gånger i veckan.

Jag som testar är 31, min hy har efter att år som aknebenägen rört sig mer mot normal med lätt aknebenägenhet kring haka och käkparti. Vid testtillfället är det även vinter och min hy har antagit en viss yttorrhet av den kalla torra luften.

Solutions by Victus Face off kommer i en praktisk pump och för mig behövs det ett pump för panna, ett per kind och ett för haka och näsa. Smidigast vore det att applicera med en maskborste som har en stel plastskena istället för borststrån, men då jag inte har den använder jag ett finger och upplever att en del av masken fastnar på fingret. Den första gången jag använde masken applicerade jag den alldeles för tjockt och istället för att dra av masken fick jag tvätta bort den, så jag rekommenderar att ta hellre för lite än för tjockt så du lär dig hur mycket mask som krävs för ditt ansikte.

Masken har en svalkande formula och jag känner en lätt äppeldoft då jag applicerar den. Under tiden den verkar märker jag ett lätt pirrande i huden. Efter att jag dragit bort masken är min hy röd och skillnaden i var det applicerats mask och inte syns väldigt väl. Jag känner mig helt klart lite som Samantha i Sex and the City då hon prövat syror för första gången. Som tur är så försvinner det röda under natten.

För mig är det här inte en mask jag ska använda en förmiddag om jag ska träffa någon lite senare. Om jag har några små akneutbrott på gång upplever jag att de dämpas och inte alls blir lika stora som de skulle blivit om jag inte använt masken. De första gångerna gillar jag inte masken alls, men ju fler gånger jag använder den, desto mer resultat ser jag. I början vågar jag bara använda den en gång i veckan, men efter ungefär en månad stegar jag upp till två gånger.

Problemet och det fina med Solutions by Victus Face off är att vid regelbunden användning så ger den bra resultat. Min hy blir klarare och det röda är inte alls lika hårt som det var de första gångerna. Jag ser även framsteg i mina porer då de se mindre ut och att den kräm jag applicerar efteråt sjunker in fortare i huden då den yttorrhet jag upplevde i början i princip har försvunnit. Nackdelen med den här masken är även att den måste användas kontinuerligt, om jag använder den en gång i veckan eller pausar mer än en vecka mellan gångerna, då upplever jag den rödhet jag fick vid första användningen. Då jag inte ser några större framsteg i min hy utan bara min väldigt röda hy som jag får timmarna efter att jag använder masken.

Innehåller 50 ml

Information

RIKTPRIS: 529 kr
Betyg: 3
Prisgrupp: Mellan
Hudvård: Ansiktsmask
Hudtyp: Alla

Mest lästa