Everglow, Glow Goals och Pillow Talk

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Everglow, Glow Goals och Pillow Talk är alla namn på highlighters från Ofra Cosmetics. Mitt nyfunna intresse för highlighters tog fart efter att jag skaffade mig kindben (inlägg kommer). Nu finns det ett logisk ställe att lägga highlightern på, innan gissade jag mest. Sen tänker jag så här, har jag betalt för kindben ska de minsann synas också.

Jag hade turen att vinna ett kit + 2 separata  highlighters på Daisy Beauty Awards. Den limited-edition boxen med NikkieTutorials innehåller Everglow och 3 liquid lipsticks. Jag blev inte överförtjust i läpprodukterna då ingen av dem var mina nyanser. Däremot är jag helt till mig av dessa highlighters. Gillar du blygsam subtil highlighter måste du använda lite produkt, annars syns den från månen utan problem.

Everglow, Glow Goals och Pillow Talk

Detta inlägget handlar om Everglow, Glow Goals och Pillow Talk.

Everglow, Glow Goals och Pillow Talk

Från vänster är det Pillow Talk, Everglow och Glow Goals.

Pillow Talk är en ljus kall highlighter som är pefekt med kalla rosiga kinder. Den är lite lätt rosa i tonen och tillhör OFRA’s Valentines Day Collection Me, Myself & I. Själv har jag alltid tyckt om varmare highlighters, men denna är så snygg på vinterblek hy.

Glow Goals var finalist i Årets Vegankosmetika i Daisy Beauty Awards 2018. Även denna kommer från samarbetet med NikkieTutorials. Denna är varmt champagnefärgad och passar nog ljusa till medium hudtoner bäst. Den är ett galet glow, kolla bara swatches nedan.

Läs också:  Mina Aprilfavoriter!

Glow Goals and Pillow Talk

Från vänster: Glow Goals och Pillow Talk.

Everglow

Everglow består av tre olika nyanser. Bäst ska de bli om de blandas ihop alla tre, det har jag faktisk inte testat än. Det finns en frostig vit, en neutral skimmer och en varm kopparnyans. Dessa nyanser ska inte finnas i några av deras andra highlighters fast de kan se ganska lika ut.

Som jag nämnde tidigare i inlägget är det hur mycket tryck i pigmenten som helst, så lätt hand är att föredra vid applicering. Jag har även testat lite olika borstar och kommit fram till att en fan brush är det som funkar bäst för mig när jag använder dessa.

Vilken är din absoluta favorit highlighter?

 

0 0 röster
Betyg på inlägget
2 Kommentarer
nyaste
äldsta flest röster
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Sol

Hej igen 🙂 vilken spf 50 skulle du rekommendera av skinceutals och Exuviance?? Eller något annat märke kanske? Ska passa under smink utan att skapa en hinna:) kan man blanda spf med andra märken eller ska det vara samma?

Hilde
Hudvårdstokig lyxnorska utan skam.

Mest lästa

0
Kommentera och berätta gärna!x
()
x