Apoliva Eco Kroppsprodukter med doft av persika och kokos

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Apoliva Eco Kroppsprodukter är en olja, dusch gel och en body lotion. Alla doftar kokos och persika, de har fått till doften riktigt bra här.

Apoliva Eco Kroppsprodukter

Illustrationen är fin på flaskorna samtidigt som hela flaskan känns minimalistisk. Alla tre flaskor har pump vilket gör dom väldigt användarvänliga. Dessutom har de satt på ett litet clips som man tar bort innan man använder pumpen. Men, ska man ha med dom i necessären så kan man sätta tillbaka den om man sparar den. Resevänligt.

Apoliva Eco Kroppsprodukter

Både oljan och body lotionen är berikade med kokosolja och aprikoskärne olja. Duschgelen innehåller kokosvatten och extrakt av aprikosblomma.

Jag gillar dom här, duschgelen känns inte så uttorkande och oljan och lotionen återfuktar fint. Inget knussel. Ligger bra prismässigt 99 – 149 kr. Passar om man är ute efter ekologisk kroppsvård med god doft. De doftar inte så starkt men gott.

These organic body products have the nicest scent of coconut and peach. I love this scent, makes me long for spring and summer. And they moisturises well. Nothing special but does the job good. 

Läs också:  Torrschampo är inget för mig men äntligen.
0 Kommentarer
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Linda Ramberg
Hudterapeut och makeupartist.

Mest lästa