Vavava-volym m Sachajuan Hair Powder

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Volympuder, det är väl inget speciellt nu för tiden? Nä visserligen, med det är ändå skillnad på pulver och pulver. Nya Sachajuan Hair Powder har ändå det där lilla extra.

 

 

Ett nytt volympuder har kommit till stan. Jag minns originalet – ett rött litet saltkar med vitt och finmalet nånting. Strödde en molnlätt liten hög i handen, kände på konsistensen – och det bara försvann. Borta! Snopet, faktiskt. Kvar fanns bara en kärv känsla, plus den djärva idén att läsa bruksanvisningen. Vi talar tidernas begynnelse, runt år 2000, precis när relaxad beachlook blev hett.

Sachajuan Hair Powder sprejar bort konkurrenterna

Kevin Murphy Powder Puff (259 kr/14 g) kommer i klotrund klämflaska. En kläm tenderar att ge för mycket eller för lite fluffpuder, på fel ställe. När edagsdosen mäts i mikrogram förstår du hur dåligt det blir med allt volympuder på samma fläck.

Japanerna körde ner Shu Uemura Volume Maker (350 kr/2 ml) i en grov penselpenna med klickfunktion. Att pumpa fram pulver och borsta ner det vid hårrötterna/längs längderna fungerar. Men, det blir mycket förpackning för pengarna. Originalet, Osis Dustit (99 kr/10 g), är som ett snyggt designat saltkar (bra puder, men nu ska du ju fixa frissen och inte salta frukostäggen).

Nej, jag har blivit superförtjust i Sachajuan Hair Powder. Både för att det ger mer volym än torrt och pulvrigt hår, och för det hamnar på rätt ställe. Leveranssystemet med pump – perfekt! Jag behöver lyft från hårbotten och vill grepp i längderna för att kunna klämma fram formen i lockarna under dagen. Det får jag med Sachajuanpudret, lätt.

Prisvärt/inte värt

Hur drygt pulvret är? Ingen aning. Klantade mig genom att inte dra av hatten som en normal mänska utan råkade skruva av hela pumpanordningen (noll hjärnceller den dagen). Big fail.

Tömde flaskan, nästan. Kan alltså garantera att Sachajuan-pudret är lättare än en änglavinges fjäder, och lägger sig i mikrofint lager. Kan även garantera att pump är smart designad. Just nu använder jag volympuder nästan varje dag. Det är ju bara bäst för att väcka hår som annars lägger sig platt.

Och kolla priset: Sachajuan Hair Powder bellar 350 kr/35 g. För det får du  ett bra volympuder med en smart pumpanordning som låter DIG bestämma volymen ska hamna.

Tantbetyg: Tiptop och tummen upp!

 

 

 

 

0 0 röster
Betyg på inlägget
3 Kommentarer
nyaste
äldsta flest röster
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Susanne

Hej ! Skall bli spännande att prova detta volympuder, har dock en fråga eftersom du använder puder ofta. Jag älskar volympuder för mitt hår, men har du något tips på hur jag tvättar bort det lättast ? Upplever att det inte tvättas ur och schampot löddrar inte ens. Hälsning Susanne

Susanne

Tack för svaret! Jag skall testa att byta schampoo och att alltid tvätta två gånger.

Linnéa Öst
Beauty med krut i.

Mest lästa

0
Kommentera och berätta gärna!x
()
x