Elizabeth Arden White Tea EdT

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Elizabeth Arden White Tea EdT är en doft med sommarvibbar. Den stilrena minimalistiska designen gör att flaskan står riktigt fint i badrumsskåpet.

Elizabeth Arden White Tea EdT

Flaskan har en ombre som går från vitt till genomskinligt, själva spraymunstycket är i, vad som kan liknas vid, borstad mässing. Riktigt fin detalj. Som ni märker så gillar jag flaskan. Dock så är jag inte alls något vidare fan av Elizabeth Arden Green Tea doft, ingen av varianterna på den heller. Så den här White Tea hade jag inte några höga förväntningar på direkt. Men tänkte att jag får ge den en chans åtminstone.

Elizabeth Arden White Tea EdT

På bilden ovan kan ni skymta den mässingsfärgade sprayaren.

Bland doftnoterna i White Tea hittar vi italiensk mandarin, salt, vitt te och turkisk ros. Detta är absolut en blommig doft i min näsa, men samtidigt lite pudrig, samtidigt lite varm, samtidigt fräsch. Men inte för vattnig eller lätt. Till min förvåning så gillar jag faktiskt White Tea, jag kan inte säga att jag kommer ihåg hur Green Tea doftar så jag kan inte jämföra de två. Men jag vet att jag gillar White Tea men inte Green Tea.

Elizabeth Arden White Tea EdT påminner mig lite om Neroli från Yves Rocher, men ändå inte. Men i min näsa tillhör de samma doftfamilj. Detta kommer vara en favorit i vår. En flaska på 50 ml kostar ca 375 kr. Den sitter länge på mig, lätt en hel arbetsdag. Så hållbarheten på mig är bra. 

Läs också:  Låt din inre häxa komma fram i höst

Did not expect to like Elizabeth Arden White Tea EdT at all. But I was really wrong. I love this scent and will wear it a lot this spring. It’s a fresh white floral scent that stays on me for a whole workday. 

0 Kommentarer
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Linda Ramberg
Hudterapeut och makeupartist.

Mest lästa