Skönhetsjulkalenderöppning: Lucka 24 från The Body Shop och Decleor

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

GOOOOOD JUUUUUL!!!!!

 

Tänka sig att för 12 månader sedan idag satt jag här, på ungefär samma ställe, med en stor kula på magen. Idag firar vi jul hemma hos mormor (alltså min mamma) i Skellefteå och Groddan har just börjat ställa sig upp mot ALLT han ser! Alla varnade mig för att det skulle gå fort och det var verkligen inte ett skämt! Hoppas ni där ute får en fantastisk julafton och ät all din favoritmat och ta INTE på dig nylonstrumpbyxor som är för små, du får bara en hängande gren och en push up runt den mjukaste delen av magen (om du har en sån alltså. Jag har två).

MEN! Istället för att promenera längsmed minnesgatan så ska vi ta en titt på VAD SOM ÄR I LUCKA 24 I SKÖNHETSJULKALENDRARNA!!

Bam, bara baaaaaaaa:

 

ÄNTLIGEN DECLEOR!! En 50 ml tub med Phytopeel! Absolut inte en fullsize men jag kan åtminstonde testa några gånger. Decleor Phytopeel Smooth Exfoliating Cream är en växtbaserad peelingcreme med mask-karaktär (utan peeling-korn), baserad på grön lera och essentiella oljor. Phytopeel ska exfoliera döda hudceller och orenheter, peelingen ska också vara lugnande och renande.
Kul och spännande och PERFEKT att öppna på julaftonsmorgonen! Kul!

OCH PERFEKT!! Att kombinera Decleors lucka 24 med TBS lucka 24 är ju MAGI! En av årets bästsäljande produkter från TBS var just denna mask mot ”pollution” med Matcha Te! Superlyx! Här kan du läsa mer om den (jag som har skrivit!)

Utvärdering om julkalendrarna imorgon! Nu ska här ätas sillsallad och kalvsylta och KOTUNGA! Ja! Om en tittar på vad jag äter från ett trad.julbord verkar det som att jag är född på 1890-talet!

IGEN MIN VÄN: GOOOOOD JUUUUUUUL!

0 Kommentarer
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Beauty by K
En kvinna, 1000 tester. Och jag skojar inte ens. Det är verkligen 1000 tester! Krizz heter jag, aka "Beauty By K". Jag är en skönhetsfakir som ÄLSKAR behandlingar! IPL, fillers, botox, fettsugning, cryo, laser, intravenöst eller icke-invasivt. I love them all! Efter behandlingar älskar jag hudvård, hårvård, ögonskuggor, mascaror, stylingprodukter, läppstift, nagellack och foundations. Ungefär i den ordningen om det inte kommer nåt sjukt häftigt typ CC-creams eller läppstift som håller i 16 timmar. Häng med vettja om du gillar skönhet, behandlingar och roliga produkter. Bloggen är den del av mig. En kvinna - 1000 tester. Det är inte lögn:)

Mest lästa