Metallic Mysteries by Linda Hallberg

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Metallic Mysteries, skatan lever vidare i mig och har helt sedan jag såg de första bilderna gett mig måste-ha-begär. Detta trots att jag verkar ha någon konstig form av intolerans mot glittriga och skimmriga ögonskuggor. En och två dagar med glitterskuggor går bra, sen vill inte mina ögon mer. Är det någon mer som har så?

Metallic Mysteries

Då jag har så mycket glitterskuggor i lådorna som jag inte kan använda kontaktade jag VD för Linda Hallberg Cosmetics vilket säkerligen låter helgalet. Men lugn, jag känner henne och tjatar inte på förtags VD’er i onödan.

Skillnaden på Linda Hallbergs paletter och många andras är att i både Metallic Mysteries och Enchanted Secrets Duochrome kommer glittret/skimmret från pärlor. Pärlor och sättet skuggorna är bakade på är orsaken till att Lindas paletter är så högrekflekterande att de upplevs som glitter fast det inte är det.

Metallic Mysteries
Skatan kunde inte vänta med att stoppa penseln i skuggorna innan hon fotade paletten

Nyanserna i Metallic Mysteries är namngivna efter olika ting i rymden. Basen i skuggorna är opak, men kan byggas upp utan problem. Magien sitter i en fuktad borste för appliceringen, då blir det va va voom som inte fäller. Och som med allt som kommer från Linda är skuggorna säkra att använda på hud, läppar, ögon, ansikte, hår och kropp. Konsistensen på  Collision skiljer sig lite från de andra. Denna är lite grövre och hårdare, men med blöt borste funkar det bra, torr fäller den mer än de andra tre.

Läs också:  Sneak peek! Papegojfärgad gladvår 2022 från Isadora

Metallic Mysteries

Hur har det gått för mina ögon? Japp, det här funkar. Nu har jag använt skuggorna i 4 dagar på raken och tecken på reaktion finns inte alls. Min inre skata jublar för nu vet jag att jag kan använda paletten hela tiden om jag vill. För extra effekt använder jag gärna både Core Crayons, Mood Crayons och Flash Crayons under skuggorna. Så himla snyggt! Priset för Metallic Mysteries är 549 kr/4 x 2.5 gram

0 0 röster
Betyg på inlägget
6 Kommentarer
nyaste
äldsta flest röster
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Anna

Vad snyggt! Har du provat hennes andra ögonskuggspalett? Har bara kollat på den på Kicks, men den verkar också bra. Blir lite oväntade förändringar på den underligggande skuggan. Hennes pennor är jag supernöjd med. Tack för tipsen.
Med vänlig hälsning,.Anna

TF-fanet

Åh vad bra att veta! Jag märker av att vissa märken skapar lite griniga ögon och eftersom jag inte äger en matt-ögonskugga i märkerna har jag börjat misstänka att det kanske är glittret efter att du har uppmärksammat det! Men mina ögon brukar vänja sig istället efter några dagar av användning. Eller så är det något annat, eftersom jag fortfarande inte tål billigare smink märken. Enchanted paletten står på listan för framtida inköp och den kom högre upp på listan nu när du tål syskon-paletten!

Karin

Denna palett är bland det finaste som någonsin skapats tycker jag. Den står allra högst upp på min önskelista. Omöjligt att inte älska allt som Linda släppt hittills då allt jag testat har varit super.

Hilde
Hudvårdstokig lyxnorska utan skam.

Mest lästa

0
Kommentera och berätta gärna!x
()
x