Makiash Brush Kit

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Makiash Brush Kit består av 13 namnlösa borstar. Du bestämmer helt själv vilka produkter du vill använda dem till. Borstarna kommer i ett matt foderal av plast som är perfekt om du ska resa, eller som present.

Makiash Brush kit

Då de 13 borstarna inte har något namn, inte som mina ögon kan se är det bara att köra på. Jag misstänker att jag till exempel gillar en puderborste till att applicera bronzer. Det känns bara friare på något vis när borstarna inte landar i ett specifikt fack.

I kitet är det två borstar som inte faller mig i smaken. Det är nr 6 från vänster som är en skumapplikator, ni vet de som ofta medföljer ögonskuggepaletter. Denna har även 3 refiller med i kitet, så vet ni något bra användningsområde eller produkt den fungerar bra med, tipsa gärna. Sen är det nr 10 från vänster som är en platt foundationborste. Jag har hur många som helst av den typen, men gillar inte applicera bas med penselströk. Buffing eller svamp är min melodi, men där är smaken som baken.

 

Makiash Brush kit

Alla andra borstar använder jag hela tiden då de faktisk presterar riktigt bra. Den snedställda nr 11 från vänster är perfekt till blush som annars kan vara svårapplicerad och få jämn. Jag har plötsligen många blush att använda. När det kommer till håren i borstarna är det en blandning av nylon, ponnyhår, gethår och syntetisk hår. Jag är kluven till ponny och get, men kan inte låta bli att tycka om borstarna ändå.

Läs också:  Gen Nude från Bareminerals sjukt fina ögonskuggor

Vill ni absolut veta vad borstarna heter kan ni hitta det på Makiash hemsida. Priset är 1300:- för hela kitet.

Ett bonustips!

Makiash

Makiash Blush i nyansen Pale Pink är så snygg och lättapplicerad. Vill du ha lätt rosiga kinder kan den vara värd att spana in. Pris 150 kr/5 gram.

0 0 röster
Betyg på inlägget
4 Kommentarer
nyaste
äldsta flest röster
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Emma P

Kul att du har hittat ett set du gillar, tack för recension!

Karin

Rouget var verkligen jättefint!
Skumgummi applikatorn kan användas till nailart puder och platta foundationborsten brukar jag använda till amsiktsmasker som är lite lösare i konsistensen t ex The body shops british rose.

Hilde
Hudvårdstokig lyxnorska utan skam.

Mest lästa

0
Kommentera och berätta gärna!x
()
x