Gilda Cosmetics – Perfect Eye Cream

Recensionerna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Recensionens innehåll påverkas inte av länkarna.

Mjuk, välgörande ögonkräm

Detta var första gången jag testade någon av Gildas produkter och jag måste säga att ögonkrämen är bra. Den har mycket av det jag letar efter i en sådan produkt. Förpackningen är superbra och hygienisk, med en lätthanterlig liten pumpflaska i plast, med tättslutande lock till. Inget läckage i necessären här inte! Den doftar svagt, kanske lite kliniskt, men absolut inte parfymerat – vilket jag själv tycker är ett absolut villkor för en ögonkräm. Inga starka dofter kring ögonen, tack. Pumpflaskan doserar mycket jämt och bra, vilket är en nödvändighet för produkter i den här prisklassen, man vill ju inte att det ska komma för mycket av de dyra dropparna så att man får slänga bort. Stort plus överhuvudtaget för pumpflaskan, har aldrig förstått burkgrejen, speciellt inte för ögonkrämer där man absolut inte vill ha bakteriehärdar och svininfluensafingrar pillandes, eller hur?

Huruvida den reducerar mörka, svullna ögon samt förebygger fina linjer lämnar jag osagt. Jag ser tyvärr ingen större skillnad efter cirka fem veckors användande, men som uppfräschande daglig ögonvård funkar den alldeles utmärkt. Och den är mycket behaglig, går lätt in i den tunna huden kring ögonen och känns väldigt mjuk och skön att använda. Så jag tycker, trots att den kanske inte gör några direkta underverk med ögonen och huden därikring, att det är en bra produkt. Innehåller 15 ml.

Information

RIKTPRIS: 429 kr
Betyg: 4
Prisgrupp: Lyx
Hudvård: Ögonkräm
Varumärke: Gilda cosmetic

Mest lästa

2
0
Kommentera och berätta gärna!x
()
x