Mark Steele, VD på Neostrata: ”Johnson & Johnson vill köpa fler varumärken”

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

msteele1dir
Mark Steele, VD Neostrata och Exuviance

Förra veckan offentliggjordes att Johnson & Johnson, med huvudsakligen stormarknadsvarumärken i portföljen, köper företaget där både Neostrata och Exuviance ingår. Mark Steele, VD på Neostrata, är trygg med företagets roll i stora Johnson & Johnson-koncernen.

”De säger att de inte vill förändra oss. De säger ’ni är små, vi ska hjälpa er att växa’. Det tror jag på.”

Även om nyförvärv alltid har ingått i stora koncerners verksamhet, har jättar som Estée Lauder och L’Oreal varit extra inköpsaktiva de senaste åren. Lauder har bland annat köpt Glamglow och By Kilian medan L’Oreal har skaffat sina första salongsmärken inom hudvård, Decléor och Carita. Johnson & Johnson tänker inte vara sämre och tittar på de nya möjligheter som kommer med köpet av Neostrata. 

”Nu tittar Johnson & Johnson på andra varumärken som kan utnyttja våra kanaler.”

”De säger att de kan lära av Neostrata”, säger Steele. ”De säger att vi är små och har kunder de inte har. Nu tittar de på andra varumärken som kan utnyttja våra kanaler. Det finns exempelvis ett varumärke i Kina och ett i Östeuropa som Johnson & Johnson diskuterar med. Jag hoppas vi kommer vidare med diskussionerna redan inom ett par veckor.”

Vill du läsa mer? Läs min intervju med den svenska distributören här.

In English: Neostrata CEO Mark Steele on what Johnson & Johnson is planning next.

0 Kommentarer
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Kicki Norman
Chefredaktör för magasinen Daisy Beauty och Daisy Beauty Professional samt för daisybeauty.com och daisybeautyprofessional.com. Se skönhetsbranschen med mina kritiskt granskande ögon, följ med mig på pressvisningar för spännande kosmetikanyheter och förenas med mig i förundran över och kärlek till beauty!

Mest lästa