Mary Kay – Body spray for acne-prone skin

Recensionerna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Recensionens innehåll påverkas inte av länkarna.

För stark doft gör den svår att använda

Mary Kay har flera produkter mot acne, jag har testat en spray flaska Body Spray for acne-prone skin som ska eliminera döda hudceller och förhindra att acne bryter ut på kroppen. Jag får finnar då och då på axlar och mellan brösten. Denna spray ska man då applicera två gånger per dag på de områden på kroppen (ren hud) där man vill förhindra acne. Sprayen innhåller salicylsyra som ska motverka acne och botaniska extrakt som ska lugna och lindra.

Jag har verkligen försökt att använda den här sprayen men har haft stora problem för att jag tycker den luktar så starkt och därmed känns suspekt. Jag tycker att effekten när det gäller att motverka acne har varit marginell men det kanske kan bero på att jag har använt sprayen för kort tid. Det finns kanske andra kroppsprodukter som endast syftar till att reducera  finnar på kroppen som är bättre. Annars tycker jag att det går bra att använda produkter som ska användas till finnar som befinner sig i ansiktet. Jag använder dels en produkt från Lush (Tea tree spot treatment) som heter Grease Lightning och dels en produkt från Clarins som heter Blemish Control som fungerar bra när man vill dämpa finnar som har dykt upp. Dock tror jag inte att dessa två produkter kan ses som förebyggande utan är mer till hjälp när man vill bekämpa befintlig acne.

Information

RIKTPRIS: 249 kr

Mest lästa

0
Kommentera och berätta gärna!x
()
x