La Prairie – Advanced Marine Biology Tonic

Recensionerna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Recensionens innehåll påverkas inte av länkarna.

Lyxigt men lite väl starkt ansiktsvatten

Tredelat ansiksvatten med ingredienser som "blue water", "golden oil" och "clear oxygen". Förpackningen är en urtjusig tung frostad glasflaska med vätskan skiktad i tre lager, verkligen jättesnyggt! Innehållet luktar gott och fräscht, inte alltför mycket parfym. Tanken är att man ska hälla en del i handflatan och klappa in det med fingertopparna. Första och största ingrediensen är alkohol och det märks tydligt när innehållet snabbt dunstar bort i handflatan. Det krävs därmed ett par omgångar innan man helt har "duttat" ansiktet. Men ändå är produkten dryg och räcker länge.

Den luktar väldoftande och fräscht vid användandet och känns verkligen lyxig. Tyvärr blir min hud torr på flera ställen av det här ansiktsvattnet, vilket antagligen beror på den stora delen alkohol som den innehåller. När jag gjorde en paus försvann torrheten och när jag började använda produkten igen så kom den tillbaks. Har du en hud som klarar att använda alkoholbaserade produkter är den här väl värd att använda, men inte annars. Men min hud klarar bara att använda den här ungefär varannan dag och då varvat med ett milt ansiktsvatten.

Information

RIKTPRIS: 905 kr

Mest lästa

2
0
Kommentera och berätta gärna!x
()
x