Gatineau – Clear and Perfect Stick SOS

Recensionerna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Recensionens innehåll påverkas inte av länkarna.

Tar död på inflammerade finnar under en dag

Gatineau Clear and Perfect Stick SOS är en liten roll-on för lokalbehandling av akne som appliceras tills inflammationen läker, och som ingår i Gatineaus nya produktserie för fet, oren och kombinerad hud.

 

Gatineau Clear and Perfect Stick SOS innehåller bland annat linsextrakt som i kombination med salicylsyra ska minska talgproduktionen, det vill säga hudens oljighet, samt reglera keratiniseringsprocessen som är den process där huden frigör sig från döda hudceller som kletat sig fast tillsammans med överskottstalg och täpper till porerna. Clear and Perfect Stick SOS ska även innehålla lövextrakt från den Chilenska växten Boldo som minskar irritation och verka antibakteriellt. Produkterna är fria från parabener och silikon.

Jag började med att rolla lite på finnar, blemmor etcetera efter jag gjort min vanliga rengöring innan sängdags, och detsamma på morgonen. Finnen försvann, men det gick inte överdrivet fort. Om jag däremot rollade flera gånger under dagen var finnen mer eller mindre borta på kvällen. Efter att ha testat en del liknande produkter så måste jag säga att Gatineau Clear and Perfect Stick SOS är min favorit hittills. Snygg förpackning som är lätt att applicera med den lilla roll-on-kulan och inte med fingrarna. En bra liten produkt som hjälper en att hålla rätt på utslag och finnar.

Innehåller 10 ml.

Information

RIKTPRIS: 250 kr

Mest lästa