Gatineau – Clear & Perfect Concentre Sebo Regulateur

Recensionerna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Recensionens innehåll påverkas inte av länkarna.

Ett serum som levererar, serumet ger huden lyster och gör den matt

Jag har märkt en betydlig skillnad i mitt ansikte på senaste tiden. Ansiktet är matt och huden har fått en lyster som den inte har haft på länge. Även kompisar har sett just den skillnaden och påpekat detta för mig, min hudterapeut frågade vad jag hade för hudvård för att hon märkte en sådan tydlig förbättring just när det gällde blemmor, acne och mattheten i mitt ansikte. Jag säger bara: Gatineau Clear & Perfect Concentre Sebo Regulateur!

Gatineau Clear & Perfect Concentre Sebo Regulateur är ett serum som man ska och som jag har använt morgon och kväll under min vanliga hudkräm på rengjord hud. Förpackningen är i form av en pumpflaska och det tycker jag personligen är det absolut bästa, det känns mest hygieniskt och jag får ut en lagom mängd för att täcka ansiktet ordentligt. Serumet är grön gelé som svalkar skönt mot mitt morgontrötta ansikte, det absorberas snabbt så efter någon minut har jag smörjt mig med min vanliga hudkräm.

Gatineau Clear & Perfect Concentre Sebo Regulateur främsta uppgift ska vara att minska sebumproduktionen med salicylsyra som ska balansera fettproduktionen och rengöra porer, och produkten håller verkligen vad den lovar. Jag har under de fem veckor jag testat serumet inte haft några finnar och mitt ansikte har varit matt och inte behövts mattas ner med hjälp av puder under dagen som jag vanligtvis behöver. Effekten lät heller inte vänta på sig utan från dag ett kändes huden mattare och betydligt renare. Doften är frisk, lätt och lite fruktig, jag gillar doften, den luktar inte kemiskt som jag ibland tycker att hudvårdsprodukter kan göra.

Jag är en bit över 30, har normal till blandad hud och har från och till problem med att jag blir blank vid näsvingar och panna, då och då dyker någon finne upp, men inte nu längre. Detta serum är otroligt bra! Jag blev storm förtjust och lyfter på hatten, Gatineau Clear & Perfect Concentre Sebo Regulateur, ni har verkligen gjort ett serum som levererar.

Flaskan är 30 ml.

Information

RIKTPRIS: 479 kr
Betyg: 5
Prisgrupp: Lyx
Hudvård: Serum/essence
Varumärke: Gatineau

Mest lästa

0
Kommentera och berätta gärna!x
()
x