Daily Microfoliant

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Daily Microfoliant från Dermalogica exfolierande produkt, funkar utmärkt som rengöring, som är så mild att den kan användas dagligen. Den ska göra huden ultralen, visst låter det bra? 

Daily Microfoliant

Daily Microfoliant är ett risbaserat enzympulver som aktiveras när man tillsätter vatten. Då bildas ett lätt skum som man masserar runt i ansiktet någon minut. Man tar ca ett kryddmått av pulvret i ordentligt fuktade händer, jobba upp ett lödder, man ska inte känna några korn utan bara ett mjukt lödder som man masserar i 1-2 minuter och sköljer bort.

Jag har använt Daily Microfoliant till och från i många år nu och periodvis så glömmer jag bort hur bra det faktiskt är. Man kör liksom på och provar nya produkter hela tiden men den sista tiden så har jag återupptäckt den. DM exfolierar med hjälp av risenzym och salicylsyra, BHA och min hud svarar otroligt bra på just salicylsyra. Huden blir mycket jämnare och jättemjuk, jag får en del pormaskar runt näsan ibland och de försvinner i princip efter ett tags användande av DM. Huden får så fin lyster och jag upplever hudtonen som jämnare. Jag kör den antingen som morgonrengöring eller som andra rengöring på kvällen, eftersom jag testat rengöringen från ACO ett tag nu så har jag använt DM främst på morgonen. Jag upplever att huden tar åt sig efterföljande produkter väldigt bra när jag använder den. Och, den passar faktiskt de flesta hudtyper då den är så pass mild, de som bör vara försiktiga är rosacea som är i ett skov, under tiden huden inte är i ett skov hade man kunnat använda den. Samma sak gäller perioral dermatit, är man inte inne i ett skov så kan man använda den.

Läs också:  Produkten från This Works som faktiskt… works!

I’ve used Daily Midrofoliant on and off for some years now and I just rediscovered it and I love it. It’s gentle enough to use every day and it gets rid of dullness and leaves my skin clear and smooth. 

0 0 röster
Betyg på inlägget
1 Kommentar
nyaste
äldsta flest röster
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Anastasia

interesing
anastasiafox.ru

Linda Ramberg
Hudterapeut och makeupartist.

Mest lästa

0
Kommentera och berätta gärna!x
()
x