H&M Concious – Vitalising

Recensionerna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Recensionens innehåll påverkas inte av länkarna.

Starkt citrusdoftande och bra återfuktare

Under hösten får jag oftast väldigt torr hud. Det är främst händerna som ar mest stryk, men även armbågar. I övrigt måste jag säga att jag faktiskt haft turen att få rätt så lydig hud! Skämtosido så känner jag mig oftast in torr, i alla fall inte om armar eller så. Eventuellt att smalbenen kan kännas lite torrare ibland.

Jag måste också erkänna att jag är rätt dålig på att smörja in mig och börjar mer och mer föredra In-Shower Moisturizers. Men, nu har jag testat en body lotion från H&M Conscious - nämligen Vitalising. Krämen känns härlig och är lätt att smörja in på huden. Den sjunker in väldigt snabbt och lämnar inga kladdiga hinnor som vägrar försvinna. Doften är väldigt citrusig, nästan lite för mycket för mig. På ett sätt påminner den mig om exklusiva span utomlands, men samtidigt så tycker jag att den, för min del, är lite för stark. Inte en doft som jag kanske skulle välja ute, trots att den är väldigt fräsch.

Men jag har ändå smörjt in mig med H&M Conscious Vitalising Body Lotion och måste säga att jag faktiskt märkt skillnad! Mina armbågar, som var väldigt torra, ser mycket finare ut nu. I övrigt ser jag kanske inte så mycket skillnad, men det beror alltså på att jag inte var så torr på andra områden tidigare. Däremot kan jag nog känna en liten skillnad på smalbenen, som känns lite lenare än tidigare. Och jag såg positiva resultat redan efter jag använt denna body lotion en till två gånger.

H&M Conscious Vitalising Body Lotion innehåller ekologisk aloe vera, sheasmör, kakaosmör, olja från vindruvkärnor och mandelolja. Det är ingredienser som jag föredrar, vilket gör att betyget höjs lite då det gör krämen väldigt härlig och att den ger en bra effekt. I alla fall på min hud, med vissa områden som lätt blir torra.

Förpackningen är dessutom både smidig och snygg, väldigt enkel och stilren. En svart pumpflaska med en enkel vit etikett. Jag gillar pumpflaskor då man slipper kladda i en burk och det är lätt att få rätt mängd produkt. Flaskan är även hyfsat stor vilket gör att jag tycker att priset på 99 kronor är väldigt rimligt. Hade den doftat godare hade den definitivt fått ett högre betyg av mig!

Information

RIKTPRIS: 99 kr
Betyg: 3
Prisgrupp: Budget
Hudvård: Kroppskräm
Varumärke: H&M

Mest lästa

2
0
Kommentera och berätta gärna!x
()
x