Berså – Kroppsolja Ängskloka

Recensionerna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Recensionens innehåll påverkas inte av länkarna.

Kroppsolja som doftar fantastiskt

Åhléns beskiver själva sin nya serie som heter Berså som en skönhetsserie med sina rötter i människans tradition att använda naturen som en källa till kraft. Ingredienserna och dofterna är plockade från växtriket, så att ditt badrum kan bli en naturlig plats för återhämtning. En berså, helt enkelt.

Jag har testet deras kroppsolja med doften Ängsklocka. Det finns två ytterligare dofter att välja på men efter att ha luktat på de andra två så är det denna som faller mig mest i smaken. Det är en lätt, frisk doft som hänger sig kvar efter att man har smörjt in sig. Berså Kroppsolja Ängsklocka är en lätt och snabbt absorberande kroppsolja som är en kombination av linfröolja, olivolja, arganolja och rapsolja som ger extra näring, omsorg och skydd till torr hud. Kroppsoljan är Faitrade-märkt, innehåller minst 95 procent naturliga ingredienser och minst 10 procent ekomärkta ingredienser samt är tillverkad i Sverige.

När jag de första gångerna testade Berså Kroppsolja Ängsklocka tyckte jag att den verkade odryg. Att flaskan som innehåller 100 milliliter skulle ta slut efter några användningar. Men en månad senare och nästan med en daglig användning är det fortfarande olja kvar. Oljan kommer i en klassisk plastflaska med en skruvkork. Det är lätt att råka hälla ut för mycket av produkten så man måste vara lite försiktig. En pumpflaska hade varit bättre. 

Jag som testar har en tendens att få torr hud på hösten och att smörja in mig med något som återfuktar är en nödvändighet. Kroppsoljan går snabbt in i huden och den är lätt att smörja in. Däremot så känns inte huden så återfuktad när man smörjt in sig. Den luktar mycket men enligt mig gott och de kläder du tar på dig efter att du smörjt in dig kommer att lukta lika mycket som själva oljan. Så ett tips är att smörja in sig med denna enbart på kvällen.

Kroppsoljan får betyg 3 eftersom den inte återfuktar lika mycket som jag förväntar mig av en olja. 

Information

RIKTPRIS: 149 kr

Mest lästa

0
Kommentera och berätta gärna!x
()
x