Peter Thomas Roth – 24 K Gold Pure Luxury Lift & Firm Prism Cream

Recensionerna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Recensionens innehåll påverkas inte av länkarna.

Kanonfin highlighter

Jag som testat älskar makeup och hudvård i alla dess former och prövar mer än gärna nyheter. Jag använder alltid foundation, puder och rouge och vill gärna ha lyster i ansiktet, dock inte diskoglitter, det ska se naturligt fräscht och fuktigt ut.

Peter Thomas Roth 24 K Gold Pure Luxury Lift & Firm Prism Cream är en helt ny produkt för mig och den lanseras som en färgkorrigerande och utjämnande fuktighetskräm som även kan användas som primer eller highlighter. Den ska framhäva en vacker lyster hos alla hudtyper och hudtoner och även vara uppstramande och ge omedelbara och långsiktiga resultat. Den innehåller 24K guld för uppstraming, hyaluronsyra och aloe vera för att återställa fuktnivån i huden och förebygga en naturlig vattenförlust samt jojobaolja och mjukgörande lipider som ska göra huden sammetslen och förbättra strukturen. 

Peter Thomas Roth 24 K Gold Pure Luxury Lift & Firm Prism Cream kan användas på flera sätt, till exempel att blanda i foundation för lyster och mer fukt,  som primer under foundation, använda enbart som lystergivare till ansiktet eller som highlighter över de partier där man vill ha uppljusning som kindben, näsrygg och ögonbrynsben. Den kan användas över eller under makeup och är även fin i dekolletage och på axlarna. Den kommer i en guldfärgad tub som ser otroligt lyxig ut i badrummet och jag blir glad av att se den varje morgon.

Jag har använt Peter Thomas Roth 24 K Gold Pure Luxury Lift & Firm Prism Cream på alla ovanstående sätt och att använda den enbart ovanpå min dagkräm var alldeles för glittrigt för min smak på vinterblek hud. Jag kan tänka mig att till sommaren när mitt ansikte har lite merg färg kan den vara superfin och förhöja solbrännan en del.
Under foundation som primer är den mera diskret och ger en fin lyster till hela ansiktet och gör att min foundation sitter bättre och är mera porförminskande. Min foundation sitter hela dagen utan att bli blank eller halka omkring. Sättet att använda den på som jag gillar allra mest är som highligheter högst upp på kindbenen och på ögonbrynsbenet. Det blir så fin lyster utan diskoglitter, bara ett diskret skimmer som ger fin lyster till ögonen. Att använda Peter Thomas Roth 24 K Gold Pure Luxury Lift & Firm Prism Cream i dekolletage och på axlar sommartid tror jag blir riktigt fint. Brunbrända ben men denna lystergivare är nog också en fullpoängare.

Jag vet inte hur föryngrande  Peter Thomas Roth 24 K Gold Pure Luxury Lift & Firm Prism Cream är för huden och hur den förbättrar strukturen för det märker jag inget av efter sex veckor, men huden hålls fuktig utan att vara fet när jag anänder den som primer och min foundation sitter riktigt bra. Den glider in lätt i huden som känns len där jag gjort appliceringen, så där tror jag jojobaoljan hjälper till. Att använda den enbart som dagkräm tycker jag inte om och det är mest för det glittriga som blir i hela ansiktet, men tycker man om glitter och mycket skimmer är det inga problem.

Jag ser dock Peter Thomas Roth 24 K Gold Pure Luxury Lift & Firm Prism Cream mer som en makeupprodukt än en hudvårdsprodukt. Egentligen kan jag inte säga varför, kanske det är på grund av glittret men den känns även för lätt för min 50+ hud. En yngre person utan några behov av mer aktiva substanser och som tycker om glitter och skimmer kommer nog gilla den även som dagkräm.

Jag rekommenderar den varmt  till alla som vill ha lyster till huden och på grund av alla olika användningsområden borde den passa alla åldrar och makeupsmaker också. Jag kan inte ge annat än ett välförtjänt toppbetyg.

Innehåller 50 milliliter. 


Mest lästa

0
Kommentera och berätta gärna!x
()
x