Browfood – 24h Tri-Feather Brow Pen

Recensionerna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Recensionens innehåll påverkas inte av länkarna.

Sitter hela dagen

Browfood 24h Tri-Feather Brow Pen är en flytande ögonbrynspenna med en tredelad spets. Denna unika ögonbrynspenna utlovar ett resultat som håller upp till 24 timmar utan att blekna eller kladda. Berikad med ett unikt nanopeptid-komplex ger produkten både näring och tillväxt till dina bryn. Pennan används genom att forma med ena spetsen och fylla i med de tre spetsarna. Fyra nyanser finns det att välja mellan. Nyansen jag har testat heter Dark Blonde som har en ljusbrun färg som inte passar till mina svarta ögonbryn.

Jag tycker väldigt mycket om konceptet, för mig som har fet hy behöver jag verkligen en produkt som sitter på plats och inte försvinner så fort jag rör brynen. En flytande brynpenna kändes väldigt spännande att testa. Jag tittade på förpackningen om hur pennan skulle användas men jag missade den lilla texten om att pennan ska användas på ren och torr hud, själva innehållet förhindras att komma ut om något fastnar på pennans spets. Jag antog att min hy var för fet så det syntes knappt något på brynen, färgen var ju för ljus också. Jag bestämde mig för att testa igen en annan gång men då märkte jag att spetsen hade torkat, jag sköljde spetsen försiktigt med vatten men det gick fortfarande inte att få någon färg på brynen. Till slut försökte jag att dra ut spetsen och det gick, färgen kom ut och jag kunde se att det var bara spetsen som var uttorkad. Jag klippte av spetsdelen vilket jag inte borde ha gjort men det var det jag kom på just då. Pennan kunde användas men den tredelade spetsen var inte tre separata längre.

Jag har inte kunnat testa produkten ordentligt men till slut fick jag ut färgen i alla fall. Browfood 24h Tri-Feather Brow Pen är väldigt dyr för att vara en brynpenna, förutom besväret som jag fick måste jag säga att pennan är precis det jag letar efter. Den flytande brynpennan gör att färgen sitter kvar även om jag gnuggar, färgen torkar snabbt så man får vara försiktigt med att inte rita fel. Färgen jag har testat är för ljus för mig men ger mig ett väldigt naturligt resultat med mjuka linjer, däremot kan jag inte säga hur resultatet blir om färgen är mer matchande.

Tanken med den tredelade spetsen är bra, det går snabbare att måla brynen än en enspetsig penna. Man får vara medveten om att det här är en flytande brynpenna så det går inte att kontrollera färgintensiteten. Jag skulle definitivt vilja testa pennan i en mörkare nyans, Browfood 24h Tri-Feather Brow Pen sitter länge på plats utan att bli kladdig, precis vad jag behöver. Egentligen vill jag bara ge en tvåa i betyg efter vad jag har stött på men jag är så nöjd över resultatet. Med antagandet att det var jag som var oförsiktigt och inte pennan som har torkat av sig själv får pennan en fyra av mig.

Information

RIKTPRIS: 295 kr
Betyg: 4
Prisgrupp: Mellan
Varumärke: Browfood

Mest lästa

0
Kommentera och berätta gärna!x
()
x