Kiehl’s – Powerful Wrinkle Reducing Cream

Recensionerna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Recensionens innehåll påverkas inte av länkarna.

Återfuktar något när den väl trängt in i huden

Jag som har använt Kiehl's Powerful Wrinkle Reducing Cream är i  45-års åldern och använder dagligen anti age produkter. Jag har ytliga torrhetsrynkor men även många djupare fåror både i pannan, vid ögon och vid sidorna av munnen. Jag använder alltid anti age produkter vari sig det handlar om ögoncréme eller dagcréme, nattmasker och rengöring, allt måste återspegla det behov min yttorra hud har. Kiehl's Powerful Wrinkle Reducing Cream  utlovar fantastisk lyster, att reducera utseendet av de rynkor en har samt att med hjälp av spf 30 skydda mot solens kraftiga påverkan på huden, så det låter ju som att detta skulle vara min target-product?

Kiehl's Powerful Wrinkle Reducing Cream är tjock och liksom lite torr. Den är alltså ganska svårapplicerad. Den glider varken lätt över huden eller in i huden. Den stannar kvar på hudens yta en lång stund och är svår att få in i huden. Jag har applicerat Kiehl's Powerful Wrinkle Reducing Cream  på riktigt väl rengjord hud, men det känns ändå alltid som om att produkten inte riktigt vill komma in huden, den vill inte smälta in. Jag har gjort allt jag kan, jag har till och med använt Kiehl's Powerful Wrinkle Reducing Cream  i bastun, för där smälter ju vad som helst in i huden med hjälp av värmen, men nej. Det funkar inte. Jag har som nämnt ovan yttorr hy, men även feta partier. Jag behöver alltid potenta produkter som är återfuktande och tränger in ordentligt i hudlagret, men det känner jag tyvärr inte med Kiehl's Powerful Wrinkle Reducing Cream. 

Med det sagt måste jag ändå säga att när jag använt Kiehl's Powerful Wrinkle Reducing Cream  som nattcreme, så har jag kunnat känna en slags mjuk och  något fuktad känsla på morgonen. Men det har absolut inte varit tillräckligt bra för att jag ska kunna köpa produkten igen, eller rekommendera den varmt.

Plastburken har skruvlock, innehåller 50 ml.

Information

RIKTPRIS: 460 kr
Betyg: 2
Prisgrupp: Mellan
Hudvård: Dagkräm
Varumärke: Kiehl's

Mest lästa