Daisy Beauty Rom – Ardell

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Ardell började tillverkas redan 1971.  Fransarna är gjorda på människohår och syntethår, och hela 25 millioner fransar tillverkas årligen. Priserna ligger från 79-99:- vilket är bra pris för kvaliteten Ardell har på sina fransar.

Ardell

Produktsortimentet är varierat, och det borde helt klart finnas en frans till alla. Just det här med limmet är svårt då jag inte hittat något lim jag tål utan att vakna som Frankensteins moster dagen efter.

Ardell

Faux mink (syntethår) kostar 99:-

Ardell

Magnetic Lashes har 6-8 magneter i stället för vanliga 2 magneter. De kommer att finns i flera kända populära modeller. Dessa kommer i början av 2018, och jag tycker att Tina ska testa dessa.

Nytt från nästa år är att Ardell lanserar makeup. Jag är hur nyfiken som helst på detta. Splash Party (vattenfast) mascara står högt på vill-testa-listan tex.

Ardell

Detta var första halvlek på Daisy Beauty Rom dag 1, sen blev det världens bästa lunch. Tänk er riktigt pizza med riktiga ingredienser, god ost och rött vin till. Nu är det Apoteket och LYX Cosmetics kvar på dagens agenda. Dessa inlägg vet jag inte om jag hinner skriva idag, men ni kanske redan känner att det räcker med detta?

Ett tips! Tycker du att du har små runda ögon där lösfrallor bara ser konstigt och för mycket ut. Då kan jag tipsa om Soft Touch Lashes 150 som är perfekta enligt mig.

Läs också:  FOTD - Födelsedagssminket
0 Kommentarer
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Hilde
Hudvårdstokig lyxnorska utan skam.

Mest lästa