Daisy Beauty x The Body Shop

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

I onsdags var det dags för Daisy Beautys läsarevent tillsammans med The Body Shop. Stället var The Body Shop på Drottninggatan i Stockholm. Butiken som nyligen gjorts om enligt nytt koncept var som en dröm att strosa runt och titta i. Snyggt och översiktligt.

Tyvärr har inte jag heller så mycket bilder, då precis som Kicki skriver på sin blogg fanns det annat att göra. Men vilket gäng läsare, närmare 80 stycken hittade dit! Några hade åkt långt för eventet, andra mindre långt.

The Body Shop

Wall of Body Butters! Jättehärligt kroppssmörj som firar hela 25 år. Vilken är din favorit?

The Body Shop

Ordning och reda i hyllorna. Här produkter för känslig hy.

The Body Shop

Norman får sminket fixat att den mest entusiastiska makeupartist jag mött på länge. Karolin Rasmusson heter hon är är en riktig pärla.

The Body Shop

Jag lyckades hitta en ny favoritdoft innan eventet startade. Vanilla Pumpkin är varm, söt och skön och jag blev tvungen att shoppa lite. Kroppsolja med lite glitter och en handkräm blir inte fel med årstiden vi går emot.

The Body Shop

Den enda mingelbilden jag lyckades ta. Sa jag att ja är hopplös och glömmer bort när det är roligt och mycket människor? Här på Daisy Beautys Facebook sida kan du se alla bilder från eventet.

Läs också:  Julkalendern - Lucka 5

The Body Shop

Kicki pratade trender och The Body Shop pratade både hudvård och makeup. Jag köpte ett så himla snyggt läppstift. Ni ska få se senare.

The Body Shop

Camilla var också på plats, och vår varje-gång-vi-ses-selfie-med-mycket filter var ett måste. Jag fick testa stjärnstämpeln och kände mig lite som Kat von D.

The Body Shop

Mingelmat, bubbel och shoppingtips blev det mycket av. Jag hoppas att de som fick produkttips av mig blir nöjda med sina inköp. Det var så himla kul att kunna botanisera i produkthavet och prata med alla människor. Jag kanske skulle återgå till servicebranschen? En sak är säkert, Daisy Beauty måste ha världens finaste läsare.

Allt har ett slut, även trevliga kvällar. Som tur är hade jag väldens bästa och sötaste sängkompis. Lite mer hårig än varianten jag har hemma, men helt klart ett bra alternativ.

Den stora snackisen var kaninöron-bandån. Mjukare och gulligare ska det letas länge efter. Tyvärr är ansiktsmasken fejk från ett Snapchatfilter, men snart hoppas jag att jag också ska kunna få testa lite mer hudvård.

Kicki är sugen på att göra fler läsarevent. Har du tips hoppar du över till hennes blogg här och lämnar tips och förslag.

 

 

0 Kommentarer
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Hilde
Hudvårdstokig lyxnorska utan skam.

Mest lästa