Månadens recension: Filorga NCTF

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Även om jag tycker det är fint att åldras kan jag ibland bli skrämd av åldrandets framfart. Filorga NCTF är utformat för att minska fina linjer och rynkor och förbättra hudtonen – perfekt för mig som börjat få ålderstecken i pannan.

Filorga NCTF

Filorga NCTF är egentligen en vätska framtagen för att injiceras i huden. NCTF står för New Cellular Treating Factor och ska enligt Filorga återställa den naturliga förlusten av hyaluronsyra och bygga upp huden igen, samt reparera vävnad genom att påverka den cellulära spridningen och blodcirkulationen. Men denna höst har Filorga hittat ett sätt för oss att slippa injicera – varje produkt på bilden ovan ska innehålla lika mycket NCTF som en injektionsflaska eller ampull, och den som använder produkterna garanteras resultat efter sju veckor.

Jag har bara testat produkterna i sex veckors tid, men kan verkligen skriva under på att de gör skillnad. Jag hade i början på testperioden börjat lägga märke till fina linjer i pannan, och en allmän saggighet i huden. Så jag bestämde mig för att använda produkterna både morgon och kväll. De är egentligen vad jag förstår tänkta som dagprodukter (i alla fall är krämerna NCTF-Reverse Mat och NCTF-Reverse båda dagkrämer), men jag har ju redan berättat för er att jag är en all-in typ av person så jag gick helt enkelt all-in. Linjerna i pannan blev slätare, huden fick en allmänt bättre glans och glöd, samt kändes spänstigare.

Läs också:  Testar krämen som utger sig för att vara hudens PT

Filorga NCTF-Essence

Det här är min absoluta favorit bland produkterna, mest för doftens skull. Den doftar ljuvligt! Essensen ska användas för att förbereda huden för serumet, och ska helst ligga och gegga sig i huden en halvtimme innan du schloppar på lite serum (hittade jag efter en googling), men det har ju ingen vettig människa tid med på morgonen så i bästa fall fick den gojsa in sig några minuter medan jag borstade tänderna eller deodorantade mig. Men som sagt – doftar ljuvligt och eftersom hela kombon fungerar gissar jag att den här fyller sin funktion. (rek pris: 525 kr/150 ml)

Filorga NCTF-Intensive

Beskrivs som ett ”High Absorption Serum”, det vill säga den absorberas in i huden på nolltid. Vilket den verkligen gör. Du får en grym glow bara med serumet! Men det är rätt lite i flaskan (jag vet inte, jag kanske var lite för ivrig) så min tog slut redan efter fem veckors användning morgon och kväll. (rek pris: 895 kr/30 ml)

Filorga NCTF-Reverse

I mitt tycke den bästa av de två olika krämerna. Den är tänkt för den som har en torrare hud, och innehåller sheasmör. Har en härlig konsistens, så där lite fluffigt och moussigt men ändå drygt. (rek pris: 895 kr/50 ml)

Läs också:  Palina Heavenly Drops Återfuktande Serum

Filorga NCTF-Reverse Mat

Så dryg kräm men jag har haft så svårt att sminka mig med denna på, trots att jag testat med flera olika primers – mina foundations har sett mycket konstiga ut i pannan, de har inte klarat att täcka över den här krämen. NCTF-Reverse Mat har en mattifierande effekt och är som sagt väldigt dryg. Jag har använt den på natten och blivit supernöjd, men kommer inte att använda den på dagen förutom de dagar jag inte tänker sminka mig. (rek pris: 895 kr/50 ml)

0 Kommentarer
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Tina Sayed Nestius
50 shades of everything.

Mest lästa