Gilda AHA får min hud att må bra.

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Det är inte längesen som jag började inkludera syror i min hudvård och nu har Gilda AHA tagit en plats.

Syror gör otrolig skillnad på din hud det är någonting som jag vill börja med att säga.
Jag har själv en bland hy som är fet i T-zonen och väldigt dehydrerad i resten av ansiktet.
Det är svårt att jobba med den typen av bladhy men det går och här underlättar syrorna ännu mer.

Gilda aha
Dessa 3 använder jag mig av från Gilda AHA använder jag.

AHA mask: En otroligt fin och bra mask som jag ibland tar två gånger på en kväll… först för att rengöra lite mer på ”djupet” och sen för att verkligen få fram lystern. En av hudterapeut eleverna på Gildaskolan gjorde detta när jag var på en AHA behandling för ett tag sen så jag hänger på henne där och wow vilka resultat jag har fått i mitt ansikte. Jag är mjuk som en BABYRUMPA och jag min lyster lyser igenom mitt smink. Precis som jag vill.

gilda aha

 

AHA gel: Detta är som ett serum som jag kör under min kräm ALLTID. Det är lättapplicerat och känns skönt på huden. Åter igen så strålar min hud och jag gissar på att det är för att jag använder hela kombinationen av alla 3 produkterna.

AHA Lotion: Sjukt förvirrande namn då folk nog verkligen tror att det är en kräm men det är en fuktspray med AHA. Perfekt för mig med tanke på hur mycket tid som jag spenderar framför skärmar och i Air condition på jobbet. Har med mig detta i väskan och sprayar under dagen för att hålla mig återfuktad helt enkelt. Så jäkla bra.

 

Viktigt att tänka på när man håller på med syror är ju att man är extra noga med solskydd såklart. Huden behöver det extra skyddet helt enkelt.
AHA avlägsnar döda hudceller utan att du behöver rispa på huden med korn och jag tror verkligen på att ALLA (förutom dom som har medicinska hudtillstånd) bör i alla fall testa syror.

Detta kittet kostar 1499:-
Separata priser
Mask: 351 50 ml
Gel: 631:- 40 ml
Lotion: 439:- 125 ml

0 Kommentarer
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Kajsa Linnea
KajsaLinnea är en kreativ tjej med skönhet i varenda ådra. Som makeupartist så har hon mycket kunskap samtidigt som hon gärna sträcker sig utanför alla ramar som finns.

Mest lästa