BareMinerals BareSkin Foundation

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

BareMinerals Bareskin foundation släpptes för snart två år sedan och ska verka vårdande på huden samtidigt som den täcker ojämnheter. 

BareMinerals BareSkin Foundation

Bland ingredienserna hittar vi stamceller från syren och vitamin c för en klarare och jämnare hudton. Den har även ett fysikaliskt solskydd, SPF 20. De släppte även en borste i samband med foundationen, en ganska liten rund kompakt borste med ett hål i mitten. Den är tänkt att användas ihop med foundationen för att uppnå bästa resultat. Själva foundationen är supertunn i konsistensen och ska skakas ordentligt innan användning.

Jag är lite av en periodare när det gäller foundation så jag har använt den här lite i omgångar. Ibland funkar den hur bra som helst och ibland känns det som den kanar omkring på ansiktet. Jag har dock inte gjort någon vidare utredning på vad det beror på men det är ju såklart min huds tillstånd just när jag använder den. Jag jobbar ju som hud och spa-terapeut vilket betyder att jag ibland masserar eller gör spabehandlingar på folk hela dagarna, de dagarna blir jag ganska varm och då funkar den inte så bra. Känns som den bara glider runt då. Ska jag däremot inte göra något som jag blir så varm av så sitter den bra. Och ibland så kan jag ha den på en helt vanlig söndag utan några vidare ansträngningar och den ändå glider runt. Bortsett från att jag inte riktigt tycker att den är helt pålitlig så gillar jag den, det känns som att den verkar lite återfuktande på huden och den ger ett snyggt resultat.

Läs också:  Kan jag ha hittat vårens läppglans?

Priset ligger på ca 435 kr för 30 ml. 

Har ni någon trofast och pålitlig foundation som ni älskar? Berätta gärna!

This Bareskin foundation from BareMinerals is a bit tricky for me. One day it works great and the other day it sort of glides around on my face. Although I like the finish and the look it gives. Too bad that I can’t really trust that it will stay put. 

0 0 röster
Betyg på inlägget
4 Kommentarer
nyaste
äldsta flest röster
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Gabriella Olsson

Jag står Chanel Vitalumiere Aqua, L’Oreal True Match och Bourgois Happy Light foundation trogen… om man kan säga att jag är trogen när jag varierar mellan ca 20 st…med de 3 jag nämnt är mina absoluta favoriter!

Hilde

Jag har några trofasta som alltid funkar. Sensai Cellular Perfomance cream foundation, Giorgio Armani Luminous silk foundation, och budgetkapet från Max Factor som heter Lastning performance.

Linda Ramberg
Hudterapeut och makeupartist.

Mest lästa

0
Kommentera och berätta gärna!x
()
x