Första dagen i Paris på Sephora, Erborian, Institut Dior och Café de la Paix

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Jag hann med en hel del under min flesta dag i Paris. Bäst var så klart min Dior-behandling.

Även speglarna har Dior-mönster på Institut Dior.

 

Igår var min första heldag i Paris. Visst hann jag klämma in lite ”vanligt” jobb också, men dagens stora höjdpunkt var besöket på Diors dagspa Institut Dior på hotell Plaza Athenée. Jag gjorde en ansiktsbehandling som kostade nätta €220 för 60 minuter. Mer om den vid annat tillfälle.

Sedan galopperade jag till Sephoras flaggskeppsbutik på Champs Elysées. Det är alltid kul! Portionsförpackad beauty (monodose) hade fått en prominent plats nästan vid entrén, koreansk skönhet hade ett stort eget ställ längre in i butiken. Övrig hudvård samt hårvård fick jag leta efter och hittade längst in i butiken = inte så hett just nu (men som allt annat som är ute så är det snart inne igen).

På vägen hem hittade jag en Erborian-butik (45, rue de l’Opéra), ett koreanskt-franskt märke som British Beauty Blogger ofta skriver väl om och vars kuddförpackade, flytande BB-cream blivit en favorit hos mig. Där köpte jag lite hudvård, bland annat en massagemask, ska bli kul att testa!

Någonstans mellan Sephora och Erborian gjorde jag och Camilla Thulin ett stopp på världsberömda Café de la Paix för världens dyraste sallad (€25 för åtta räkor). Och på kvällen åt jag på L’Île, en gullig restaurang med bra mat där personalen (liksom gästerna) endast talar franska. Den ligger på en grönlummig ö en kvarts taxifärd från city och jag var där första gången med Yves Rocher förra året.

Läs också:  Dag tre i Paris med hatt och potatismos 
Plaza Athenée.

 

Änglakörer!

 

Lunch med tant Thulin på Café de la Paix.

 

Roligt att botanisera bland nya produkttyper och konsistenser!

 

L’IÎe.

 

Råbiff till middag!

 

Ända fint med så här utsikt från taxifönstret!

 

In English: My first full day in Paris included both beauty and good food.

0 0 röster
Betyg på inlägget
6 Kommentarer
nyaste
äldsta flest röster
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Karin

Låter härligt att få skämma bort sig själv med god mat och shopping, även om du säkert jobbar också.

Lena

Ser så härligt ut. God mat. Är du där helt alena?
Ska till London med syrran om en månad och skulle så gärna vilja få tips på beauty must haves att köpa där. MAC och UD finns hemma så det skippar jag. Illamasqua, Pixi och nya The Ordinary skall besökas. Varuhusen Liberty och Harrods likaså.
Var köper jag Charlotte Tilbury tex. Finns något flaggshipstore?
Tips på stort och centralt Space NK och Boots?
Något annat kul och nytt inom skönhet som du kan tipsa om?
Har läst Linneas inlägg från London ganska nyligen.
/Lena

Lena

Ja men tack för påminnelsen! Den hade jag helt glömt bort. /Lena

Kicki Norman
Chefredaktör för magasinen Daisy Beauty och Daisy Beauty Professional samt för daisybeauty.com och daisybeautyprofessional.com. Se skönhetsbranschen med mina kritiskt granskande ögon, följ med mig på pressvisningar för spännande kosmetikanyheter och förenas med mig i förundran över och kärlek till beauty!

Mest lästa

0
Kommentera och berätta gärna!x
()
x