By Malina ger SFW mer färg och glans

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Stockhoms modevecka har gasat igång. Jag, Jessia Blockström och Kicki Norman började med By Malina och en backstage-titt eftersom Sensai gör visningsmakeup för första gången här.

 

By Malina
Hår, makeup och naglar – allt på en och samma gång.

 

By Malina
Kicki Norman är inte lika skeptisk som det verkar.

 

By Malina
Stramt hår, knallrosa ögonlock i ett bestämt drag, utan sudd.

 

By Malina
Prat och tugg i väntans tider.

 

By Malina
Ögonskugga kan vara solgul också.

 

By Malina
Kolla ögonlocket: En bred gul linje, sedan softat.

 

By Malina
Solgult lack? Såklart.

 

By Malina
Kolla lystern! Sensa Glowing Primer, kan jag ta gift på.

 

En backstage-visit är alltid spännande med lugn och superhets på samma gång. En tjej får tå- och fingernaglar fixade (Frida Selkirk + team gör de flesta visningar) medan håret stylas och en makeupartist fixar det sista på makeupen. Andra tjejer kollar mobilen eller småskvallrar i väntan på sin tur.

Sensai sponsrade makeupen för By Malina (det finns ju en tanke med By Malinas sidenklänningar och att siden ingår i Sensais makeup och hudvård). Roligt, eftersom  Sensai kommer med fantastisk primer och foundation under september.

Förhandstips för vilka färger vi vill ha i vår? Solgula naglar. Knallfärgade ögonskuggor i sagda gula, chockrosa eller turkosblått. Stramt kammade hår med fläta eller kanelbulleknut i nacken (på visning är välordnade frisyrer en välgörande kontrast till tidigare säsongers slappt tångade vågor). Och snyggt till de feminina linjer som är kännetecknar By Malina.

Allt är inte glam. Jag träffade Marika Hansson med blocket i högsta hugg. Marika koreograferar alla visningar och återgår sedan raskt till sitt vardagen (den här snyggingen som driver Marikas Dans- och Modestudio har lärt upp X antal svenska showartister). Visningens stylist Emma Unckel var trött, varm och desperat efter en fuktsprej. En miniflaska Caudalie fanns förstås i min väskas djup (tillsammans med sax, tuggummi, alvedon och pappersnäsdukar). Call me ”alltid redo”.

Läs också:  Elf Mad for Matte - en perfekt neutral palett.

 

By Malina
Uttröttad stylist fyller på med fukt. Tack, Caudalie!

 

By Malina
Snygg-Marika Hansson koreograferar visningarna. Anna-Fia från Sensai håller koll på andra ändan av rummet…

 

 

 

 

 

0 0 röster
Betyg på inlägget
1 Kommentar
nyaste
äldsta flest röster
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer

[…] färgskalan på makeuppaletten. Bilderna här ovan är från tidigare idag när jag tillsammans med Linnea Öst och Kicki Norman brottades i det minimala backstage-området hos By Malina. Hennes vårkollektion […]

Linnéa Öst
Beauty med krut i.

Mest lästa

0
Kommentera och berätta gärna!x
()
x