Vita Liberata Pressed Trystal Self Tanning Minerals

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Vita Liberata Pressed Trystal Self Tanning Minerals är ett pressat mineralpuder. Det används som bronzer men ska även ge en brun utan sol effekt.

Vita Liberata Pressed Trystal Self Tanning Minerals

Vita Liberata Pressed Trystal Self Tanning Minerals, är solpudret med ett av de längre namnen. Den saken är klar. Pudret kommer i en rund brun plastdosa med spegel i locket lika stor som locket. Kostar ca 419 kr. Microniserade kristaller reflekterar ljus för att skapa lyster. Färgen ska bli djupare/mörkare efter fyra till åtta timmar, bygger man på under flera dagar så blir effekten starkare och håller upp till fem dagar.

Vita Liberata Pressed Trystal Self Tanning Minerals

Jag gillar verkligen Vita Liberata Pressed Trystal Self Tanning Minerals för dess bronze-egenskaper. Jag upplever inte direkt någon effekt när det gäller brun utan sol grejen tyvärr. Det hade ju varit schyst om man svepte det över ansiktet/ställen i ansiktet man vill bli brun på och så höll det i fem dagar. Men så är icke fallet.

Som helt vanlig bronzer är den fantastisk. Färgen är precis perfekt för min del, den ger ett väldigt naturligt resultat. Den drar inte så mot orange som en del bronzers har förmågan att göra. Jag har länge haft Maria Åkerbergs variant som favorit men frågan är om inte den blir omkörd av den här. Jag har alltid gillat mineralsmink, det är något som sitter i sedan min utbildning till hudterapeut antar jag. Jag har hela tiden i åtanke att mineralerna påverkar hudens tillstånd på ett positivt sätt. Därför väljer jag ofta mineralsmink till vardags.

Läs också:  Jakten på den ultimata BHA syra-produkten fortsätter

Betyg 3 av 5 på grund av att den inte riktigt håller vad den lovar men som ”vanligt” smink är den hur bra som helst. 

0 Kommentarer
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Linda Ramberg
Hudterapeut och makeupartist.

Mest lästa