Mitt sista blogginlägg på Daisy Beauty…

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Det här är ett sånt där blogginlägg som känns svårt att starta.
Men som ni ser i titeln så är det här mitt sista blogginlägg här på Daisy Beauty.

Det har varit helt fantastiskt att blogga för Daisy Beauty, jag har lärt mig så mycket och träffat flera fantastiska människor! Det har varit en otrolig upplevelse och det känns tråkigt att det nu tar slut. ♥

Dessvärre så har mitt intresse för skönhetsbloggande svalnat och jag känner inte att jag har tiden eller lusten att driva en renodlad skönhetsblogg längre, och det är anledningen till att jag nu tyvärr slutar blogga här på Daisy Beauty.

Jag försvinner inte helt och hållet från internet dock.

På min instagram sofies.beauty kommer fokus fortfarande ligga på skönhet och jag kommer att uppdatera där när jag känner för det och dela med mig av produkter jag gillar eller sminkningar jag har gjort och liknande.

Jag har även startat en ny blogg som jag kommer uppdatera när jag har tid och lust, det kommer dock alltså inte vara en skönhetsblogg utan mer en privat blogg där jag kanske delar med mig av lite skönhetsinlägg någon gång ibland.

Stort tack till alla ni som har följt mig och kommenterat!
Och stort tack till alla på Daisy Beauty för den här tiden! ♥

0 Kommentarer
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Sofie Karlsson
Sminkningar, swatches, beautysnack.

Mest lästa