Real Techniques Bold Metals Diamond Sponge

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Jag vet inte vad det är med mig men jag har så svårt att prova nya makeupknep. När det gäller hudvård, hår -fot -nagel -kläder osv så testar jag ALLT skitsnabbt, men just när det gäller make up så är jag så trögstartad och lite tråkig. För när jag väl får fingret ur och VÅGAR testa, så hittar jag oftast nya favoriter som jag inte kan leva utan! Typ Lumenes Watercolor Blush, borsten från Pûr  och lite annat. Och så även nu när jag har testat Real Techniques Bold Metals Diamond Sponge!!

Hahah, va fin den är när den var helt ny! Nu ser den inte ut sådär….Jag menar, en diamantformad piece of marmor – get in my sminkväska! 

Makeupsvampar brukar ju oftast vara runda, och, tycker jag, har lite limiterade användningsområden. Men denna diamantformade skapelse är ju skitbra! Jag vill inte visa upp hur min svamp ser ut idag (pga jättesmutsig), men jag använder de platta, snedskurna, sidorna för att få ut rougen, plattan uppepå till foundation för de stora områdena i ansiktet, och spetsen för att komma åt runt näsa och ögon. Jag använder den torr (för att jag inte ids gå och blöta) men den fungerar såklart även fuktad.

Nu sminkar jag mig inte så mycket, men när jag gör det så använder jag faktiskt denna. En svamp är faktiskt bättre än de flesta borstar och även bättre än fingrarna, även om du såklart har allra bäst kontroll med fingrarna så blir ytan på foundationen mycket snyggare med en svamp. 

Pris: 159 kr

0 Kommentarer
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Beauty by K
En kvinna, 1000 tester. Och jag skojar inte ens. Det är verkligen 1000 tester! Krizz heter jag, aka "Beauty By K". Jag är en skönhetsfakir som ÄLSKAR behandlingar! IPL, fillers, botox, fettsugning, cryo, laser, intravenöst eller icke-invasivt. I love them all! Efter behandlingar älskar jag hudvård, hårvård, ögonskuggor, mascaror, stylingprodukter, läppstift, nagellack och foundations. Ungefär i den ordningen om det inte kommer nåt sjukt häftigt typ CC-creams eller läppstift som håller i 16 timmar. Häng med vettja om du gillar skönhet, behandlingar och roliga produkter. Bloggen är den del av mig. En kvinna - 1000 tester. Det är inte lögn:)

Mest lästa