Veckans recap #155 – Juni Favoriter

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Så galet att det redan är dags för juni favoriter. Tiden går så sjukt fort att jag vill dra i nödbromsen, speciellt på soliga varma dagar. Juli är vår semestermånad, så tempot på bloggen kommer att bli lite lägre. Jag har mycket att blogga om, så hinner jag med blir det allt inlägg. Nu till juni favoriterna. Som vanligt har jag sållat ordentligt, så bara de klockrena favoriterna är med.

Kroppen

juni favoriter

Vita Liberata Body Blur är ett måste för småbleka och åderbrockdrabbade ben. Inte för det, den kan användas över hela kroppen om det önskas. Supersnygg på armarna och dekolletaget också. Det är är en strumpbyxa på tub som suddar skavanker mycket bra. Body Blur sitter berget när den satt sig, men kan släppa pyttelite färg. Som Arga Tanten redan sagt, vill du ha a million dollar legs för du betala en femhundring för tuben.

juni favoriter

La Mer The glowing Body oil är snuskigt dyr och så himla snygg och bra. Jag vet att många av er gillar snuskigt dyra lyxiga produkter, se håll ögonen öppna för Lyxveckan som kommer här på bloggen. Snabbabsorberande återfuktande torrolja som får huden att både kännas och se hur snygg ut som helst. What’s not to like?

Läs också:  Celebration time!

Ansikte

juni favoriter

Jurlique Rosewater Balancing mist är något av det fräschaste jag testat i mist-väg. Doften, återfuktande egenskaper och själva sprayen är alldeles fantastisk. Ingredienser som rosolja, läkemalva och aloe återfuktar och mjukgör, medan extrakt från grapefruktfrö ger ett antioxidantskydd. Mycket bra!

juni favoriter

Elemis Pro-Collagen neck & decolleté balm har jag testat i en liten provtub. Resultatet på dekolletaget var nästan omedelbart. Dekolletaget är mitt mest förstörda och solskadade område på kroppen. Det ska nog inte så mycket till för att det ska se bättre ut, och det fixade verkligen denna balm lätt.

Innehåller hög koncentration av havtornsolja, som är en utav de rikaste källorna av Omega 7. Padina pavonica, fungerar som en naturlig filler, återfuktar och ger närin samt reducerar synbarheten av fina linjer och rynkor. Ormbunksextrakt är fullproppad med polysackarider som omedelbart stramar upp huden. Algen chlorella, som med sin armé av aminosyror, fungerar likt hudens egna kollagen och stärker dermis samt ökar elasticiteten för en ungdomligare hud.

Smink

juni favoriter

IsaDora Sculpting Brow Pen som jag nyss bloggade om hamnar också bland favoriterna denna månaden. Jag gjorde slut på pennan igår, så nu ska Nabla Brow Devine testas.

juni favoriter

Den underbara lilla paletten från MAC Steve J and Yoni P duoskugga i nyansen Touch me baby har använts hur mycket som helst. Det räcker med bara dessa två skuggor för en fin vardagslook. Den rosa lite glittriga nyansen på rörliga ögonlocket och den bruna i globlinjen och i yttre ögonvrån är min go-to just nu.

Läs också:  Månadens recension - Omorovicza Queen of Hungary Mist

Det var mina favoriter från juni. Nu hoppar vi in i juli och börjar som sagt med lyxveckan.

0 Kommentarer
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Hilde
Hudvårdstokig lyxnorska utan skam.

Mest lästa