Testas just nu: Philips Lumea Prestige IPL hårborttagning

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Philips är väldigt snabba och kaxiga med detta att lansera IPL för hemmabruk! Nu har de även blivit duktiga att skriva att dessa IPL-apparater är till för att motverka återväxt av kropps -och ansiktshår (jag fick något utskick för några år sedan (en annan apparat) där det stod att du blev *permanent hårfri’ och det ifrågasatte jag direkt. Du KAN i princip aldrig bli HELT hårfri oavsett styrka på laser eller IPL)

Philips har idag hela 12 OLIKA IPL apparater för hemmabruk så du verkligen kan pinpointa var du vill motverka att hår växer upp, hur fort du vill att det ska gå och hur länge du skulle vilja att det håller. Den senaste apparaten i samlingen heter Philips Lumea Prestige IPL hårborttagning BRI953/00 och verkar även vara värstingmodellen också! Denna IPL verkar ha ALLT!

Jag har ju skrivit om detta förut och du som följer min blogg vet säkert att IPL  står för ”Intense Pulsed Light” och  är en ljuspulsbehandling som når djupt ner i hårsäcken och försätter hårsäcken i en vilofas. Ljusimpulserna absorberas av hårets melanin (färgpigment) och på så sätt saktar in hårets återväxt. Resutlatet är såklart individuella men just denna IPL har fått bra testresultat i kliniska tester.

Det följer med två extra munstycken till Philips Lumea Prestige IPL som ska vara extra konturföljande. De extra, svängda ljuspulsfönstren/munstyckena gör så att ljuset från IPL-strålen studsar jämnt på huden så du ska kunna använda den på HELA kroppen och passar extra bra till mindre ytor, såsom armhålor, överläpp, haka och bikinilinje.

Philips Lumea Prestige IPL hårborttagning BRI953/00 har även en ”SmartSkin-sensor som gör det enkelt att välja rätt nivå för just din hudton. SmartSkin-sensorn mäter nyansen i din hudton och ger  råd för lämplig intensitetsnivå för bästa möjliga och säkra behandling. Sjukt smart då jag tycker det är svårt att uppskatta vilken nyans jag ”är”. Dessutom så är det ju sommar nu och då kan nyanserna skifta lite från gång till gång så SmartSkin-sensorn verkar asbra!

Det som är extra skönt är också att denna Philips Lumea IPL Prestige går att använda UTAN SLADD. Du kan välja att ha sladden i också om du tycker att batterierna tar slut för snabbt. Sen gillar jag också att de har utvecklat den så säkert att du kan använda den utan sån gelé som man annars måste ha för att leda ljuset rätt. Blir mindre kladd då.

Det tar ganska lång tid att se resultat, därför meddelar jag nu att jag börjar testa denna.
Pris: 5499 kr

 

 

0 0 röster
Betyg på inlägget
8 Kommentarer
nyaste
äldsta flest röster
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Caroline

Vad spännande! Den här ser jag verkligen fram emot att höra mer om.

Deer

Åh så spännande!

Helena/LipGloss Bitch

Å vad jag önskar att jag hade råd med denna, eller att pressfolket deras kunde hitta mig heh! Så jäkla stökigt med hårborttagning när en har en del psoriasisfläckar att parera mellan. Ser fram emot att följa ditt testande!

Elisabeth

Nice, ser fram emot recensionen sen för det var en saftig prislapp 🙂

Bea

Hej, hur går det? Märker du någon skillnad? Är det värt och köpa? 🙂

Beauty by K
En kvinna, 1000 tester. Och jag skojar inte ens. Det är verkligen 1000 tester! Krizz heter jag, aka "Beauty By K". Jag är en skönhetsfakir som ÄLSKAR behandlingar! IPL, fillers, botox, fettsugning, cryo, laser, intravenöst eller icke-invasivt. I love them all! Efter behandlingar älskar jag hudvård, hårvård, ögonskuggor, mascaror, stylingprodukter, läppstift, nagellack och foundations. Ungefär i den ordningen om det inte kommer nåt sjukt häftigt typ CC-creams eller läppstift som håller i 16 timmar. Häng med vettja om du gillar skönhet, behandlingar och roliga produkter. Bloggen är den del av mig. En kvinna - 1000 tester. Det är inte lögn:)

Mest lästa

2
0
Kommentera och berätta gärna!x
()
x