Hon är här! Daisy Beauty 4 2017 och Lina Hedlund

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Daisy Beauty 4 2017 kom just i en kartong från tryckeriet. Se så fin hon är!

I nästa nummer av Daisy Beauty kan du läsa om hur modeproffsen Linnéa Öst, Eva Lindh och Annika Norman klär sig på stranden i sommar! De har jobbat sammanlagt 83 år i modebranschen så de borde veta. Vi berättar även om den allra mest aktuella noten i dofter, den nya generationen sheet masks och så får du veta allt du inte visste att du ville veta om peptider.

Lina Hedlund har så fina fräknar, är klok och har en spännande karriär som discodiva. Därför ville jag ha henne på vårt omslag! I intervjun berättar hon om ätstörningen, Alcazar-pengarna och parterapin. Och ja, hon är precis så härlig som hon verkar!

Vad tycker du om vårt omslag? Vad blir du sugen på att läsa?

In English: New issue of Daisy Beauty in stores next Tuesday!

Läs också:  Då var det dags för omslag igen... på Daisy Beauty 4 2017
0 0 röster
Betyg på inlägget
7 Kommentarer
nyaste
äldsta flest röster
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Maria K

Så fint omslag! Nu kom jag på att jag önskar få se Emma Zetterberg på ett Daisyomslag 🙂

Sirje

Jättefint omslag! Rosa är aldrig fel!
Förresten… Jag var precis inne och läste några recensioner och såg då att den som hade recenserat PIXI – + CAROLINE HIRONS DOUBLE CLEANSE 2-IN-1 hade missförstått hur produkten skulle användas. Den heter ju ”double cleanse” för att båda produkterna i burken är rengörande och ska tvättas bort!

maria

Vilket fint sommaromslag. Blir glad av det härligt. Ska springa ut o köpa den i veckan. Bästa tidningen som finns.

MonasUniversum

… och tryckeriet var lika snabba hem till mig, yeeeeay!

Kicki Norman
Chefredaktör för magasinen Daisy Beauty och Daisy Beauty Professional samt för daisybeauty.com och daisybeautyprofessional.com. Se skönhetsbranschen med mina kritiskt granskande ögon, följ med mig på pressvisningar för spännande kosmetikanyheter och förenas med mig i förundran över och kärlek till beauty!

Mest lästa

0
Kommentera och berätta gärna!x
()
x