Testat: Phytomer CC Crème Skin Perfecting Cream

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Phytomer CC Crème Skin Perfecting Cream är en variant av färgad dagkräm, en hybrid mellan hudvård och makeup och med SPF 20. Den innehåller glycerin, silikoner och liten mängd squalane.

”CC” i en CC-kräm står för Colour Correcting men är det något som Phytomer CC Crème inte gör så är det att korrigera färg. Inte minsta rödhet i min hud försvinner. Varenda skiftning och nyans syns precis lika bra som vanligt, från min blekt vitskära vinterhud till det svagt blodröda märket efter mensfinnen som inte riktigt torkat ut. Jag är 50 nyanser av röd.
Direkt efter applicering mattar Phytomer CC Crème ned huden men kort därefter försvinner finishen och det är som att jag aldrig smort mig alls.

Intressant nog har jag använt färgen 02 Medium to Dark. Den passar mitt blekfisansikte jättebra och är dessutom flera nyanser ljusare än Nuxes Crème Prodigieuse i Light. Men det är väl å andra sidan det mesta. *nynnar på slagdängan ”Hallå, du gamle indian” från 1941*

0 Kommentarer
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Kicki Norman
Chefredaktör för magasinen Daisy Beauty och Daisy Beauty Professional samt för daisybeauty.com och daisybeautyprofessional.com. Se skönhetsbranschen med mina kritiskt granskande ögon, följ med mig på pressvisningar för spännande kosmetikanyheter och förenas med mig i förundran över och kärlek till beauty!

Mest lästa