Eucerin DermatoClean Hela Serien

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

För ett tag sedan fick jag ett fint utskick. Eucerin DermatoClean serien i en verktygslåda med tillbehör. En handduk för ansiktet, pads, tops, tvättsvamp och en liten necessär.

Eucerin DermatoClean

Man blir lite extra glad när det är lagt lite energi och tanke bakom utskick. Tops och pads går ju alltid åt, en liten genomskinlig necessär kommer alltid till användning.

Eucerin DermatoClean är deras serie med rengöringar. Jag har för mig att det finns några andra rengöringar också som inte ingår i DermatoClean.

Här har vi en ögonmake up remover, två fas som tar bort all make up. Ett micellärvatten, rengöringsmjölk, ansiktsvatten och en rengöringsgel.

Eucerin DermatoClean är gjord för att passa alla. Den ska vara skonsam mot huden men ändå rengöra effektivt. De är doftfria och har hudnära pH-värde. De känns väldigt basic. Men har man problem med huden eller har känslig hud så kan de vara värda att ta en kik på. Eller om man helt enkelt bara är ute efter en rengöring utan krusiduller. Prismässigt ligger de runt 100-lappen.

Eucerin DermatoClean is a very basic yet effective cleansing range. No scent. But it gets the job done. Perfect if you have super sensitive skin that can’t handle perfumed stuff or other things that can irritate your skin.

Läs också:  Rengöring med lågt pH-värde för morgonen
0 0 röster
Betyg på inlägget
2 Kommentarer
nyaste
äldsta flest röster
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Lotta

Jag har rengöringsgelen och gillar den. Nyligen köpt min andra flaska/förpackning. Den är låglöddrande, innehåller inte SLS har jag för mig. Mild och bra!
Används som andra rengöring på kvällen eller morgonrengöring.

Linda Ramberg
Hudterapeut och makeupartist.

Mest lästa

0
Kommentera och berätta gärna!x
()
x