Cicamed Body Tangerine Vanilla Lotion

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Cicamed Body Tangerine Vanilla är en ekologisk body lotion. Den är intensivt återfuktande och närande, innehåller bland annat ekologisk kokosolja.

Cicamed Body Tangerine Vanilla

Jag har bara en liten reseförpackning med Cicamed Body Tangerine Vanilla. Den vanliga storleken är en pumpflaska på 210 ml och kostar ca 199 kr.

Lotionen är ganska tunn i konsistensen men den återfuktar riktigt bra. Förutom kokosoljan innehåller den shea och kakaosmör, aloe vera och vitamin E. Den ska skydda och vårda huden och ge intensiv återfuktning.

Jag tycker den gör ett bra jobb med det. Den känns som jag nämnde inte alls tung på huden utan snarare lätt, den går snabbt in i huden. Doften är cirka hur god som helst och precis sådär lagom stark. Den är tydlig när man applicerar men efter en liten stund så avtar den. Så, den kommer inte störa eller blanda sig tokigt om man vill använda parfym efter applicering. Just ja, som namnet på den antyder så doftar den vanilj och mandarin. Så god. Lite ledsen över att min lilla tub snart är slut. Det kanske blir till att köpa en fullsize om jag saknar den. Vilket jag är ganska säker på att jag kommer göra.

Har ni testat den? Gillar ni den? 

Läs också:  Favoriter för håret i necessären

I love this Cicamed Body Tangerine Vanilla lotion. It’s not heavy at all and it gives a lot of moisture to my skin. The scent is soooo good, tangerine and vanilla. And it’s not to strong either, it stays on my skin for about ten minutes or so. So it doesn’t interfere if I wear perfume. And yeah, it’s organic as well. What’s not to like? 

0 Kommentarer
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Linda Ramberg
Hudterapeut och makeupartist.

Mest lästa