A touch of Landscape green

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Nu har jag fått pippi på a touch of  Landscape green. Grönt är inget jag brukar använda frekvent på ögonen, men MACs nya Chromagraphic pencil i nyansen Landscape green är så snygg på vattenlinjen. Den blir liksom snygg på alla sminkningar med varmare nyanser.

Chromagraphic pencil eyeliner i Landscape green tillhör Macs kollektion Work it out. Kollektion ska stimulera våra sinnen med högpresterande färger, och möta konsten av fitness. Ja jag vet inte jag.. Vad jag vet är att Landscape green är urläcker.

a touch of Landscape green

Pennan kommer i en svart/vit specialförpackning med neonränder. Bara the Mac-geek kan uppskatta detta tror jag. Själva pennan är mjuk och ger ifrån sig rikligt med pigment. Den är inte vattenfast, så den är inte optimal för vattenlinjen.

Lanscape green

Andra nyanser som finns är:
Genuine Orange
Marine Ultra
Primary Yellow
Process Magenta
Rich Purple

Priset ligger på 170:- för Chromagraphic Pencil Eyliner

Bonus

Efter en dag med magsjuka var det mycket trevligt att hitta detta paketet i postlådan från Mac. Att till råga på allt hitta en nytt favorit-läppstift var inte alls fel.

MAC

Pro Longwear Lip pencil i nyansen Nice ’n’ Spicy (jisses vad den sitter berget)
Lipstick Dubonnet (Amplified Creme)
Casual Lip & Cheek colour i nyansen Young at heart.

swatch

 

Läs också:  Lite nytt smink från Kiss Professional New York
0 0 röster
Betyg på inlägget
24 Kommentarer
nyaste
äldsta flest röster
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Victoria

Hej Hilde! Min fråga har inget med inlägget att göra, utan jag har en fråga om hudvård! Jag funderar på att lägga till retinol i min hudvårdsrutin, men vet inte vilken produkt eller vilket märke som är bra att börja med? Jag har aldrig använt retinol tidigare, men har en ganska tålig och icke-känslig hud. Är det bäst att börja med serum eller nattcreme? Mvh/Victoria

Victoria

Tack för ditt svar! Jag funderar på om jag ska prova ”Medik8 Retinol 3TR Serum” som första produkt och se hur huden svarar på den. Förhoppningsvis kommer huden att tolerera den sortens vitamin A!

Lena

Tips är MAC Läppenna i Auburn till läppstiftet.

Saffron

Känns som att ”fitness”-inspon har vandrat från modevärlden in i beautyvärlden med allt detta sportinspirerade. Föga roande för en träningshatare som jag men den där gröna pennan är ju riktigt fin! Tycker det skulle vara fint om MAC gjorde en kollektion inspirerad av konstnärsmaterial, så man kunde köpa en uppsättning pennor i en ask á la lågstadiet.

Sandra Ramstedt

Jag skulle behöva tips på den bästa vattenfasta mascaran, har för mig att du kan det här med vattenfasta mascaror 🙂

Tant Agda

Vattenlinjen? Che?

Soffan

Hej på dig o tack för ek bra blogg. En av de bästa enligt mig. Vilket av Skincitys märken hade DU valt om du va i mina skor och hade: – en grovporig hud (speciellt i tzon och i synnerhet i främre delen av pannan mellan och ovanför ögonbrynen där porerna är typ helt öppna – fukt fattig hud som alltid är knastertorr på kontoret framför datorn – 30 år – blandhy i botten med yttorrhet -lite ojämn struktur – ej direkt känslig Ska göra hudtest också men så kul o höra vad du skulle kolla efter du som kan… Läs mer »

Soffan

En eloge för dina snabba svar också <3 villa serum hade du valt? Och vilken kräm? Kul du känner du har liknande hudtyp. Hur har produkterna verkat på fina större porer (om du har det) i tzon?
Vet du hur många % BHA det är i den lotion p50?

Soffan

Soffan

Tack för svar 🙂 har löst om din hudvård rutin med br både en och två och..fyra gånger nu! 😉 o blir mer nyfiken för var gång jag läser hehe! De låter ju verkligen som nåt helt speciellt detta märket. Nu kommer jag nog komma in på att jämföra kalsonger och strumpor igen men du vet när PAULAS. CHOICE gjorde entré o Sverige på Sc så blev de ju en hysteri kring BHA-produkterna och de va den stora snackisen och fanns inte en kotte (typ) som inte lärde sig vad BHA var. Men hur tycker du resultatet med denna från… Läs mer »

Soffan

Wow 🙂 de va inte dåligt, känns som dom som skapat br kan sina saker. Undrar varför de tog så lång tid att märket kom till Sverige? Som allt annat ifs. Håller med dig helt o hållet kring pc, kändes bra i början men efter ett tag konstant kämpade med yttorrhet. Och de kändes som att hur man än använde olika produkter så gick de inte ner på djupet på problemet. Blir verkligen sugen på br när du skriver att huden känns hälsosam också. Du skriver ju om o2 vip cremen i din recension men vad tror du om den… Läs mer »

Soffan

Tack för alla svar!!! 😀 nu har jag tagit stor plats i denna tråd men det är så kul att få Expertutlåtande 😉 tack för bra blogg!

Gos

Spännande att läsa vad ni skriver. Jag har samma erfarenhet av PC ni skriver. Denna månad ska jag köpa P50W. Börjar med den och kommer förmodligen införa annan från BR. På mitt hudtest gick jag bla rekommenderat serumet placenta. Vet du vad för slags placenta det är?

Hilde
Hudvårdstokig lyxnorska utan skam.

Mest lästa

2
0
Kommentera och berätta gärna!x
()
x