Hur gick det med Lavilin Deo? Håller den i upptill 7 dagar?

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Ja hur har det gått med Lavilin Deo som utlovar en hållbarhet på upptill 7 dagar? Jag menar nu deon som är utan parabener, aluminium och alkoholer. I stället ska vi  alltså vid hjälp av probiotika kunna applicera deokräm en gång per vecka. Under tiden är det bara att leva på som vanligt med dusch och allt vad det innebär utan att applicera deo varje dag.

Jag var nära att ge upp under första veckan ska jag erkänna då Lavilin deo bara ska återappliceras när lukten kommer tillbaka. Yes, när svettlukten redan är där! Optimal effekt ska komma efter 5-7 appliceringar, men det är även beroende på om du har använt aluminiumbaserade deodoranter tidigare. Det har jag kan jag säga.

Lavilin Deo

Jag nämner återigen att jag inte är rädd för varken aluminium, parabener eller alkohol under armarna. Jag var mer ute efter friheten med att kunna applicera deo så sällan som möjligt. Jag lever inget jättefysisik aktivt liv, men svettas tydligen mer än jag trodde. Inte så att jag blir blöt under armarna, men det doftade inte som en vårfråsch blomsterbukett heller där efter några dagar. Stackars omgivningen.

Lavilin Deo

Det tog nästan 3 veckor innan jag kände att jag kunde lita på Lavilin Deo. Och då kan jag lita på den i upp till 5-6 dagar utan att jag luktar svett överhuvudtaget. Jag duschar nästan varje dag, så det är ganska otroligt att den håller lukten borta så länge utan att jag återapplicerar den. Stor tumme upp för produkten som håller vad den lovar. Jag var mycket tveksam innan jag påbörjade testet.

Läs också:  Veckans budgetkap - Treaclemoon

Lavilin Deo

Soon-to-be tonåringssonen har fått testa en variant med upp till 48 timmars hållbarhet. Han har varianten som heter Teens roll-on som har en mild unisexdoft. Det funkar hur bra som helst för honom, och han är jättenöjd med att det går att glömma deo en morgon utan att det stinkar svett.

Lavilin säljs hos Cosmetictreasures och krämdeon kostar 169:- för 10 ml vilket kommer att hålla en halv evighet. Teens roll-on kostar 149:- för 65ml och är heller ingen större investering med tanke på vad du får.

0 0 röster
Betyg på inlägget
16 Kommentarer
nyaste
äldsta flest röster
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Jessica

Började testa den igår. Hemsk upplevelse so far… Man är ju kritvit under armarna och jag stinker svett efter någon timme. Fungerar verkligen det här?

Linn

Hej
Hjälper denna också man luktar illa under armarna jag är njursjuk har extremt problem med lukt under armarna luktar gammal urin

Daniella

Hej!
Hur ofta applicerade du cremen till en början?
Hur applicerar du den? Använder du den medföljande spateln?

Daniella

Kan man använda den varje dag om man upplever att man luktar svett?

Daniella

Ja jag började för 4 dagar sen och jag känner att jag stinker svett
Snart ger jag upp

Daniella

Under armarna morgon och kväll..

Daniella

Oki ska testa det ikväll
Tack snälla för tipset

Lotta

Blir du fuktig/blöt under armarna (även om det inte luktar illa så kan det ju vara jobbigt)?

Cissi

Oj, intressant! Har du fortsatt att använda den eller går du tillbaka till vanlig deo nu?

Hilde
Hudvårdstokig lyxnorska utan skam.

Mest lästa

0
Kommentera och berätta gärna!x
()
x