Filorga Hand-Absolute Ultimate Rejuvenating Hand & Nail Cream

Texterna innehåller ibland annonslänkar och om du köper något via dem så får Daisy Beauty en del av pengarna. Textens innehåll påverkas inte av länkarna

Filorga Hand-Absolute Ultimate Rejuvenating Hand & Nail Cream. Hur långt namn FÅR egentligen en produkt ha? Nevermind. Jag gillar Filorga men jag är så sjukt förvirrad. Vilken serie är det som säljs på Kicks? Är det den svarta? Och den vita serien är den professionella? Visst är det så? Okej, denna handkräm är alltså från konsumentserien vilket betyder att den innehåler samma ämnen som de professionella produkterna, men den är bara svagare och billigare.


Hand-Absolute är en komplett anti-ageing handcream som ska jämna ut huden och göra den fastare och fylligare. Detta är ju såklart svårt att säga, men jag gillar konsistensen och att den går snabbt in i huden utan att bli fet eller kladdig. Hand-Absolute ska även innehålla ett sällsynt havsliljeextrakt som gör att huden bekämpar pigmentfläckar och ger händerna en jämn hudton. Det är ju väldigt spännande eftersom händer och hals är väldigt viktigt att behandla så som du behandlar ditt ansikte.

Det är två saker som är extra roliga med denna krämen. Dels är det den geniala förpackningen! När du smörjer händerna är det ju SJUKT jobbigt att hålla på med en jäkla kork som ska på igen. Det blir bara kladd ÖVERALLT. Men med denna smarta tub så vrider du bara på knoppen och trycker lite så kommer krämen.

Den andra grejen är ju förjäkla rolig. Det finns två tydliga trender just nu. Antingen ska det vara SÅ LITE som möjligt i en produkt. Helst under fem ingredienser. Det är då de är ”härliga” och ”naturliga” bla bla bla. Sen finns det den andra trenden. Det är att ha så MYCKET som möjligt i en produkt!

Och här är ju verkligen Filorga front runners! Kolla ingredienslistan på denna HANDKRÄM:

AQUA (WATER), CETEARYL ALCOHOL, PROPYLENE GLYCOL, GLYCERIN, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, THEOBROMA CACAO (COCOA) SEED BUTTER, DIMETHICONE, GLYCERYL STEARATE, PEG-100 STEARATE, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, PALMITOYL ISOLEUCINE, UREA, PHENOXYETHANOL, CETYL PALMITATE, SACCHARIDE ISOMERATE, SORBITAN OLIVATE, SORBITAN PALMITATE, ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, PARFUM (FRAGRANCE), HYDROLYZED JOJOBA ESTERS, POLYACRYLAMIDE, C13-14 ISOPARAFFIN, TETRASODIUM DISUCCINOYL CYSTINE, SODIUM HYDROXIDE, DISODIUM EDTA, LAURETH-7, SUCROSE PALMITATE, CITRIC ACID, SODIUM CITRATE, GLYCERYL LINOLEATE, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL, PANCRATIUM MARITIMUM EXTRACT, SODIUM CHLORIDE, GLUCOSE, SODIUM HYALURONATE, SOLUBLE COLLAGEN, POTASSIUM CHLORIDE, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, CALCIUM CHLORIDE, MAGNESIUM SULFATE, GLUTAMINE, SODIUM PHOSPHATE, ASCORBIC ACID, SODIUM ACETATE, TOCOPHEROL, LYSINE HCL, ARGININE, ALANINE, HISTIDINE, VALINE, LEUCINE, THREONINE, ISOLEUCINE, TRYPTOPHAN, PHENYLALANINE, TYROSINE, GLYCINE, POLYSORBATE 80, SERINE, DEOXYADENOSINE, CYSTINE, CYANOCOBALAMIN, DEOXYCYTIDINE, DEOXYGUANOSINE, DEOXYTHYMIDINE, GLUTATHIONE, ASPARAGINE, ASPARTIC ACID, ORNITHINE, GLUTAMIC ACID, NICOTINAMIDE ADENINE DINUCLEOTIDE, PROLINE, AMINOBUTYRIC ACID, METHIONINE, TAURINE, HYDROXYPROLINE, GLUCOSAMINE, COENZYME A, GLUCURONOLACTONE, SODIUM GLUCURONATE, THIAMINE DIPHOSPHATE, SODIUM URIDINE TRIPHOSPHATE, DISODIUM FLAVINE ADENINE DINUCLEOTIDE, RETINYL ACETATE, INOSITOL, METHYL DEOXYCYTIDINE, NIACIN, NIACINAMIDE, PYRIDOXAL 5-PHOSPHATE, PYRIDOXINE HCL, BIOTIN, CALCIUM PANTOTHENATE, FOLIC ACID, RIBOFLAVIN, TOCOPHERYL PHOSPHATE

Hahah! Helt fantastiskt!

Är den bra då? Ja, den är bättre än försvarets handsalva som jag hade innan, den var lite för torr för mig. Men om den är värd 245 kr? Nja, det har jag lite svårt att motivera.

Pris: 245 kr/50 ml

För din kännedom: Jag jobbar som Sales Executive på Daisy Beauty och arbetar med alla företag/varumärken som köper annonser i tidning, på webben och som sponsrar Daisys Beautys event. Det är viktigt att du känner till att min roll i företaget även om blogginlägget inte har tillkommit i samarbete med någon annonsör eller sponsor – Daisy Beautys samarbeten är alltid tydligt utmärkta.

0 0 röster
Betyg på inlägget
2 Kommentarer
nyaste
äldsta flest röster
Inbäddade återkopplingar
Visa alla kommentarer
Anna Wahlberg

Hej, spännande INCi där! Phenoxyethanol får det max finnas 1% av i en produkt. Den är nummer fjorton på listan. Alltså är det ganska många produkter det är väldigt lite av. Och av de fjorton är de följdaktligen inte heller mycket. Skulle vara spännande att höra folket på Filorgas förklaring! KRAM

Beauty by K
En kvinna, 1000 tester. Och jag skojar inte ens. Det är verkligen 1000 tester! Krizz heter jag, aka "Beauty By K". Jag är en skönhetsfakir som ÄLSKAR behandlingar! IPL, fillers, botox, fettsugning, cryo, laser, intravenöst eller icke-invasivt. I love them all! Efter behandlingar älskar jag hudvård, hårvård, ögonskuggor, mascaror, stylingprodukter, läppstift, nagellack och foundations. Ungefär i den ordningen om det inte kommer nåt sjukt häftigt typ CC-creams eller läppstift som håller i 16 timmar. Häng med vettja om du gillar skönhet, behandlingar och roliga produkter. Bloggen är den del av mig. En kvinna - 1000 tester. Det är inte lögn:)

Mest lästa

0
Kommentera och berätta gärna!x
()
x